Afvalcontainer huren?

Afvalbak huren?

Heeft u morgen een afvalbak nodig? Bij Online Bouwmaterialen bent u aan het goede adres! Wij leveren voor alle soorten afval verschillende bakken en verschillende afmetingen. Of u nu een verbouwing doet of aan het opruimen bent, bij ons huurt u uw afvalcontainer voordelig en goedkoop.

Particulier Bouwafval

Kunnen particulieren ook een bouwafvalbak huren? Jazeker! Behalve bedrijven en ZZP'ers kunnen natuurlijk particulieren bij ons terecht voor het huren van een bouwafvalbak, puinafvalbak, groenafvalbak. Vanwege de goedkope prijzen en de snelle levering zijn wij de perfecte partner om u te helpen met uw bouwafval.

Welke afvalbak heb ik nodig?

- Kleine afvalstroom, kleine klus? Wij adviseren een BigBag.
- Kleine tot middelgrote verbouwing Wij adviseren een 6m3. Deze is gemakkelijk op een oprit of parkeerplaats te plaatsen.
- Grotere verbouwingen of projecten. Wij adviseren de 10m3 (gesloten of open). De gesloten container is af te sluiten waarmee u voorkomt dat er ongewenst gestort wordt (slot niet inbegrepen).

Levertijd Bouwafvalbak

Als u snel een voordelige afvalbak wilt bestellen kunt u dat doen bij Online Bouwmaterialen, wij leveren indien gewenst al de volgende dag of wanneer u wenst al de afvalbak bij u thuis of op het werk of waar u maar wilt af, met uitzondering van de waddeneilanden.

Zandcontainer huren

Als u zand of grond gaat afvoeren houdt dan rekening dat er ca. 20% los zand bij komt. Gaat u 5m3 ontgraven dan resulteert dit vaak in 6m3 los gestort zand. Zorg dus dat uw afvalbak die u besteld niet te klein is.

Puincontainer huren

Als u puin stort let er dan op dat het nooit zo heel mooi stapelt. Houd er rekening mee dat u een iets grotere bak besteld dan wat u netto (LxBxH) sloopt aan muren en/of fundaties.

Wat kost een afval container

Bij ons huurt u voordelig een All-In afvalbak. Dat houdt in dat de prijs inclusief het leveren, 8 weken huur, ophalen, storten van de materialen, stortkosten, milieuheffing en BTW is. Mocht er tijdens het verwerken van de container afval gevonden worden welke niet thuis horen in de bak, kan het zijn dat u een naheffing krijgt. Wij zullen in dat geval contact met u opnemen.

Hoe vol mag mijn container gevuld worden?

De afvalcontainer mag tot 20cm boven de rand gevuld worden. Zorg er wel voor dat het een beetje rechtop gepakt is (dus niet buiten de zijkanten van de container).

Mijn afvalcontainer is vol

Als de container vol is wordt deze opgehaald. Zorg er voor dat de ruimte er om heen vrij is zodat de vrachtwagen deze kan oppakken. Heeft u nog meer afval? Dan kan er zonder problemen een nieuwe lege container geleverd worden.

Waar mag mijn container staan?

Natuurlijk en van zelf sprekend mag deze op uw eigen terrein staan. Vaak kunt u deze ook probleemloos (mits hij overig verkeer niet in de weg staat) op een nabij gelegen parkeerplaats laten plaatsen. Weet u het niet zeker? Dan kunt u altijd dit even bij uw gemeente navragen.

Wanneer bestel ik mijn afvalcontainer?

Zorg dat de afvalbak vlak voor de verbouwing laat plaatsen. Zo voorkomt u dat het afval in de weg ligt.

Op welke manier kan ik betalen?

U kunt de container gewoon in uw winkelmandje plaatsen en afrekenen. Betalen kan via iDeal, Creditcard of vooruitbetalen.

Welke afvalbak moet ik huren?

Denk goed na over welke afvalstroom u verwacht. Heeft u veel schoonhout en een beetje bouw en sloop? Dan is het misschien wel slim om 2 bakken te huren, dat kan voordeliger zijn dan 1 bak waar alles bij elkaar gestort wordt. Gescheiden afval is voordeliger in aanschaf omdat het makkelijker te verwerken is door de eind verwerker.

Hoe bestel ik een afvalcontainer?

Het bestellen van een afvalcontainer kunt gemakkelijk, snel en voordelig online bestellen, samen met uw overige bouwmaterialen als u wilt. U maakt een keuze welke afvalstroom y wilt verzamelen en afvoeren. Vervolgens kiest u welke inhoud (grootte) van de afvalcontainer u nodig heeft. Klik op betalen en selecteer een dag wanneer u de container wilt ontvangen.

Moet ik borg betalen voor een afvalcontainer?

NEE, bij ons betaalt u geen borg of onderpand voor de huur. Geen gedoe met borg storten en terugboeken. Wel zo voordelig en makkelijk!

Wanneer wordt de container geleverd?

U kunt aangeven wanneer u de afvalbak graag geleverd en geplaatst wil hebben. Ook is het slim om het een paar dagen eerder te bestellen ivm het logistieke proces en onverwachte gebeurtenissen. Dat geldt ook voor het ophalen, het kan de volgende dag opgehaald worden maar een paar dagen van te voren is wel gewenst.

Moet ik aanwezig zijn bij de plaatsing?

U hoeft niet aanwezig te zijn voor de plaatsing. Indien u niet aanwezig bent is het wel aan te raden om door middel van een bordje of lint een plek te markeren waar u de container geplaatst wil hebben. De chauffeur zal zijn best doen om al uw wensen mogelijk te maken, echter kan alleen de chauffeur bepalen of dit mogelijk is, ook ivm veiligheid.

Welk afval mag in de container?

Wij hebben per type afvalcontainer een pagina gemaakt met het niet-toegestane en wel toegestane afval.
- Voorwaarden bouwafval
- Voorwaarden schoon puinafval
- Voorwaarden houtafval
- Voorwaarden groen, tuin afval
- Voorwaarden grond
Bij het bestellen van een afvalcontainer/afvalbigbag gaat u akkoord met de voorwaarden afvalcontainers

Levertijd en verzendkosten

Wij maken gebruik van verschillende leveranciers waardoor het niet mogelijk is om bestellingen af te halen. Dit is enkel mogelijk in overleg. Wij leveren alleen op werkdagen en dus niet in het weekend in Nederland met uitzondering van Zeeuws Vlaanderen (eventueel meerkosten) en de Waddeneilanden (in overleg). Normaal gesproken bedraagt de levertijd 1 tot 5 werkdagen. Mocht dit langer bedragen dan wordt dat zo snel mogelijk met de opdrachtgever gecommuniceerd. Alle levertijden zijn indicatief, hier kan op geen enkele wijze rechten aan ontleend worden. Voor de provincie Limburg is levering alleen mogelijk op een dinsdag of donderdag. Leveringen in Belgiƫ of Duitsland alleen in overleg!

Bestellingen boven de 450 euro (inclusief btw) worden gratis bezorgd. Heeft u een bestelling onder de 450 euro (inclusief btw) geplaatst? Dan bedragen de verzendkosten 42,50 euro (inclusief btw).

Wij maken ook gebruik van verschillende betaalmogelijkheden. Zo kunt u betalen met iDEAL, Creditcard (Visa, MasterCard) of overboeking.

Klanttevredenheid

Op basis van kwaliteit, communicatie, levertijd en betrouwbaarheid kunnen klanten ons beoordelen en aangeven waar verbeterpunten liggen. Momenteel krijgen wij op bovenstaande aspecten een gemiddeld cijfer van een 9 en zijn wij al ruim 1504 keer beoordeeld! En daar zijn wij natuurlijk hartstikke trots op. En dit willen wij ook graag zo houden. Heeft u bijvoorbeeld nog vragen of vindt u dat er iets beter kan? Schroom dan niet en neem contact op met ons!

Bezorgkosten bouwmaterialen online. Vanaf 450 euro bouwmaterialen gratis bezorgd

* incl. BTW
* uitgezonderd Wadden eilanden en Zeeuws Vlaanderen (op aanvraag).

Heeft u een vraag?

Contact / Levertijd Veelgestelde vragen Offerte Ik mis een product
* vragen over levertijd/bestellingen graag via email

Betaalmethoden

Veilig betalen bij Online Bouwmaterialen

Waarom Bouwmaterialen Online bestellen?

  • Uitgebreid assortiment bouwmaterialen
  • Gemakkelijk bouwmateriaal kopen
  • Uitstekende service
  • Hoge kwaliteit
  • Zeer scherp geprijsd
  • Snel geleverd
  • Betrouwbaar en veilig
  • Lage bezorgkosten € 42,50
  • Gratis bezorgd vanaf € 450,-

Social Media