Polytex 3 wit 1500mm dampopen 50m1

NIET MEER LEVERBAAR
Polytex 3 wit 1500mm dampopen 50m1

Afbeeldingen kunnen afwijken met het daadwerkelijke product

Per rol

Normaal: € 216,65

Aanbieding € 173,68 Excl. BTW € 210,15 Incl. BTW

NIET MEER LEVERBAAR - neem contact op

Vanaf € 450,-
gratis bezorgd

  Delen via WhatsApp

Informatie

Levertijd indicatie:
* Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden. Voorraden kunnen per regio verschillen.
Neem contact op voor exacte levertijd.
Product folder: Download
Kleur: Wit
Breedte: 1500mm
Lengte: 50m1
Raadpleeg voor verwerking altijd eerst de handleiding/verwerkingsadvies van de fabrikant!

Polytex 3 wit dampopen

Polytex 3 wordt als waterdichte, extreem dampdoorlatende laag aan de koude zijde (veelal de buitenzijde) van gevel- en dakconstructies toegepast. Dit membraan is volkomen waterdicht en kan hierdoor ook direct op harde ondergronden (zoals het dakbeschot) worden aangebracht. Polytex 3 wordt zowel in de nieuwbouw als bij renovatiewerkzaamheden gebruikt.

Beoordelingen

1504 reviews

Gratis transport

Vanaf € 450,- gratis bezorgd

Heeft u een vraag?

Contact opnemen

Video


Details

Polytex 3 wit 1500mm dampopen 50m1

Algemeen
Polytex® 3 is een waterdicht, extreem damp-open, uit drie lagen samengesteld polypropyleen spinvlies membraan. Polytex® 3 onderscheidt zich ten opzichte van andere 3-laagse spinvlies folies door de hogere UV bestendigheid van de werkende bi-directionaal gestretchte laag. Deze mandragende zeer hoogwaardige folie kan o.a. direct op het dakbeschot verwerkt worden. Polytex® 3 is voorzien van KOMO®-attest-met-productcertificaat en 15 jaar fabrieksgarantie.

Toepassing
Polytex® 3 wordt als waterdichte, damp-open laag aan de koude zijde (veelal de buitenzijde) van geveldelen dakconstructies toegepast. Dit membraan is volkomen waterdicht en damp-open en kan hierdoor ook direct op harde ondergronden (zoals het dakbeschot) worden aangebracht. Polytex® 3 wordt zowel in de nieuwbouw als bij renovatiewerkzaamheden gebruikt.

Verwerking
Polytex® 3 is met name direct op het dakbeschot te verwerken. Bij dakhellingen tussen de 15° en 25° dienen de horizontale naden afgeplakt te worden met Folietape Transparant. Verticale naden zijn bij deze dakhelling niet toegestaan. Bij een dakhelling >25º en bij gevelconstructies het membraan dakpansgewijs aanbrengen, waarbij de horizontale overlappen minimaal 100 mm zijn. De verticale overlappen zijn minimaal 2 maal de breedte van de stijl of knellat. De folie wordt met behulp van gegalvaniseerde nieten op de constructie aangebracht.


Reviews

Dit product heeft nog geen reviews!