Wapeningskorf online kopen?

3

De Standaard Wapeningskorf is een prefab korf voor het wapenen van funderingsbalken. De korven worden als kant-en-klare wapening toegepast in de EPS-Standaardkist en Superkist. Op deze manier is beton een stuk minder broos, kan het beter verwerkt worden en is de fundering aanzienlijk sterker met een wapening.


Wapeningskorf type bajonet
€ 127,36 Vanaf € 110,75
ACTIE

Wapeningskorf type kop
€ 113,68 € 98,85
ACTIE

Wapeningskorf type open
€ 113,68 € 98,85
ACTIE

De Standaard Wapeningskorf is een prefab korf voor het wapenen van funderingsbalken. De korven worden als kant-en-klare wapening toegepast in de EPS-Standaardkist en Superkist. De korf is leverbaar voor funderingskisten met een afmeting van 300x400, 350x400 en 350x500. De korven zijn eenvoudig te plaatsen waardoor het vlechten op het werk sterk gereduceerd wordt tot het onderling koppelen van de korven. Hiervoor worden standaard haarspelden en/of bouw(koppel)staven meegeleverd.

De Standaard Wapeningskorf wordt in drie uitvoeringen geleverd: type Open, type Kop en type Bajonet. Wapeningskorf type Open heeft twee open uiteindes. Deze korf kan eenvoudig worden verlengd met behulp van koppelstaven.