Lewis Zwaluwstaartplaten kopen?

4 artikel(en)
Lewis zwaluwstaartplaat 1220x630mm

Lewis zwaluwstaartplaat 1220x630mm

Per plaat

Normaal: € 18,28

Aanbieding € 14,73 Excl. BTW € 17,82 Incl. BTW

Lewis zwaluwstaartplaat 1530x630mm

Lewis zwaluwstaartplaat 1530x630mm

Per plaat

Normaal: € 22,93

Aanbieding € 18,47 Excl. BTW € 22,35 Incl. BTW

Lewis zwaluwstaartplaat 1830x630mm

Lewis zwaluwstaartplaat 1830x630mm

Per plaat

Normaal: € 27,44

Aanbieding € 22,11 Excl. BTW € 26,75 Incl. BTW

Lewis zwaluwstaartplaat 2000x630mm

Lewis zwaluwstaartplaat 2000x630mm

Per plaat

Normaal: € 29,98

Aanbieding € 24,16 Excl. BTW € 29,23 Incl. BTW

Lewis Zwaluwstaartplaten kopen?

Bij Online Bouwmaterialen kunt u terecht voor Lewis zwaluwstaartplaten van een optimale kwaliteit tegen een scherpe prijs! Vraagt u zich nu af waar de zwaluwstaartplaten voor worden gebruikt? We leggen het hier even kort uit!

Toepassingen zwaluwstaartplaat

Zwaluwstaartplaten worden veelal gebruikt als een vloeroplossing in nieuwbouw maar ook in renovatie daaronder valt zelfs een badkamervloer. Bekisting en wapening van dunne lichtgewicht betonvloeren op een houten, stalen of andere draagconstructie is mogelijk. Een van de voordelen van een Lewis vloer is de vloerdikte, deze bestaat al vanaf 36mm! De vloer zelf is laag in gewicht, wat een mooi voordeel is in combinatie met de hoge toelaatbare belasting. De vloer is kostenbesparend en duurzaam. Door middel van de eenvoudige verwerking is deze vloer echt een van onze favorieten, zeker in combinatie met vloerverwarming.

Verwerking Lewis vloer

De Lewis vloer kan worden toegepast op een houten en stalen balklaag. De Lewis platen kunnen gemakkelijk op maat worden geslepen met een haakse slijper met een doorslijpschijf, er kunnen ook sparingen worden aangebracht door middel van dezelfde haakse slijper of een decoupeerzaag. Zodra de Lewis zwaluwstaartplaten in elkaar geklikt op de balklaag liggen (door middel van de S-vormige golf in de plaat is de pasvorm zeer goedsluitend) kan hierop de betonlaag worden gestort. De Lewis vloer dient afgewerkt te worden met een dunne laag (lichtgewicht) fijn grind beton of gietvloermortel. In de betonlaag kunt u ook de vloerverwarming plaatsen. Er is geen extra afwerkvloer nodig doordat de betonmortel monoliet vlak kan worden afgewerkt. Hierdoor is de vloer licht en dun. De vloer kan worden afgewerkt met een harde of zachte vloerbedekking maar ook met tegels, plavuizen en natuursteen.

Toebehoren

In ons assortiment zijn ook allerlei toebehoren van de Lewis Zwaluwstaartplaten te vinden zoals lichtgewicht betonmortel. Voor het veilig te verwerken van de vloer hebben we natuurlijk ook hulpmiddelen zoals een veiligheidshelm, handschoenen, veiligheidsbrillen en kniebeschermers.

Levertijd en verzendkosten

Wij maken gebruik van verschillende leveranciers waardoor het niet mogelijk is om bestellingen af te halen. Dit is enkel mogelijk in overleg. Wij leveren alleen op werkdagen en dus niet in het weekend in Nederland met uitzondering van Zeeuws Vlaanderen (eventueel meerkosten) en de Waddeneilanden (in overleg). Normaal gesproken bedraagt de levertijd 1 tot 5 werkdagen. Mocht dit langer bedragen dan wordt dat zo snel mogelijk met de opdrachtgever gecommuniceerd. Alle levertijden zijn indicatief, hier kan op geen enkele wijze rechten aan ontleend worden. Voor de provincie Limburg is levering alleen mogelijk op een dinsdag of donderdag. Leveringen in België of Duitsland alleen in overleg!

Bestellingen boven de 450 euro (inclusief btw) worden gratis bezorgd. Heeft u een bestelling onder de 450 euro (inclusief btw) geplaatst? Dan bedragen de verzendkosten 42,50 euro (inclusief btw).

Wij maken ook gebruik van verschillende betaalmogelijkheden. Zo kunt u betalen met iDEAL, PayPal, vooruitbetaling en met VISA.

Klanttevredenheid

Op basis van kwaliteit, communicatie, levertijd en betrouwbaarheid kunnen klanten ons beoordelen en aangeven waar verbeterpunten liggen. Momenteel krijgen wij op bovenstaande aspecten een gemiddeld cijfer van een 9 en zijn wij al ruim 1432 keer beoordeeld! En daar zijn wij natuurlijk hartstikke trots op. En dit willen wij ook graag zo houden. Heeft u bijvoorbeeld nog vragen of vindt u dat er iets beter kan? Schroom dan niet en neem contact op met ons!

Bezorgkosten bouwmaterialen online. Vanaf 450 euro bouwmaterialen gratis bezorgd

* incl. BTW
* uitgezonderd Wadden eilanden en Zeeuws Vlaanderen (op aanvraag).

Heeft u een vraag?

Contact / Levertijd Veelgestelde vragen Offerte Ik mis een product
074 - 711 34 33
ma t/m vr: 09:00 - 17:00
* vragen over levertijd/bestellingen graag via email

Betaalmethoden

Veilig betalen bij Online Bouwmaterialen

Waarom Bouwmaterialen Online bestellen?

  • Uitgebreid assortiment bouwmaterialen
  • Gemakkelijk bouwmateriaal kopen
  • Uitstekende service
  • Hoge kwaliteit
  • Zeer scherp geprijsd
  • Snel geleverd
  • Betrouwbaar en veilig
  • Lage bezorgkosten € 42,50
  • Gratis bezorgd vanaf € 450,-

Social Media