Trascement kopen?

3 artikel(en)
Tubag Trascement 25kg

Tubag Trascement 25kg

Per zak

Normaal: € 7,59

Aanbieding € 6,08 Excl. BTW € 7,36 Incl. BTW

Tubag Trascement 25kg (pallet 54 zakken)

Tubag Trascement 25kg (pallet 54 zakken)

Per pallet

Normaal: € 407,26

Aanbieding € 326,48 Excl. BTW € 395,04 Incl. BTW

Tubag Traskalk 25kg

Tubag Traskalk 25kg

Per zak

Normaal: € 12,35

Aanbieding € 9,90 Excl. BTW € 11,98 Incl. BTW

Op zoek naar Trascement? Online Bouwmaterialen is de webshop waar u voordelig trascement kunt kopen. Trascement wordt gebruikt ter vervaardiging van soepele, goed verwerkbare en resistente mortels voor binnen- en buitentoepassing, bijvoorbeeld als metselmortel en tegelmortel. In het bijzonder geschikt voor het verwerken van gevoelig natuursteen en keramische vloertegels, daar het gevaar van kalkuitslag wordt verminderd.

Levertijd en verzendkosten

Wij maken gebruik van verschillende leveranciers waardoor het niet mogelijk is om bestellingen af te halen. Dit is enkel mogelijk in overleg. Wij leveren alleen op werkdagen en dus niet in het weekend in Nederland met uitzondering van Zeeuws Vlaanderen (eventueel meerkosten) en de Waddeneilanden (in overleg). Normaal gesproken bedraagt de levertijd 1 tot 5 werkdagen. Mocht dit langer bedragen dan wordt dat zo snel mogelijk met de opdrachtgever gecommuniceerd. Alle levertijden zijn indicatief, hier kan op geen enkele wijze rechten aan ontleend worden. Voor de provincie Limburg is levering alleen mogelijk op een dinsdag of donderdag. Leveringen in België of Duitsland alleen in overleg!

Bestellingen boven de 450 euro (inclusief btw) worden gratis bezorgd. Heeft u een bestelling onder de 450 euro (inclusief btw) geplaatst? Dan bedragen de verzendkosten 42,50 euro (inclusief btw).

Wij maken ook gebruik van verschillende betaalmogelijkheden. Zo kunt u betalen met iDEAL, PayPal, vooruitbetaling en met VISA.

Klanttevredenheid

Op basis van kwaliteit, communicatie, levertijd en betrouwbaarheid kunnen klanten ons beoordelen en aangeven waar verbeterpunten liggen. Momenteel krijgen wij op bovenstaande aspecten een gemiddeld cijfer van een 9 en zijn wij al ruim 1495 keer beoordeeld! En daar zijn wij natuurlijk hartstikke trots op. En dit willen wij ook graag zo houden. Heeft u bijvoorbeeld nog vragen of vindt u dat er iets beter kan? Schroom dan niet en neem contact op met ons!

Bezorgkosten bouwmaterialen online. Vanaf 450 euro bouwmaterialen gratis bezorgd

* incl. BTW
* uitgezonderd Wadden eilanden en Zeeuws Vlaanderen (op aanvraag).

Heeft u een vraag?

Contact / Levertijd Veelgestelde vragen Offerte Ik mis een product
074 - 711 34 33
ma t/m vr: 09:00 - 17:00
* vragen over levertijd/bestellingen graag via email

Betaalmethoden

Veilig betalen bij Online Bouwmaterialen

Waarom Bouwmaterialen Online bestellen?

  • Uitgebreid assortiment bouwmaterialen
  • Gemakkelijk bouwmateriaal kopen
  • Uitstekende service
  • Hoge kwaliteit
  • Zeer scherp geprijsd
  • Snel geleverd
  • Betrouwbaar en veilig
  • Lage bezorgkosten € 42,50
  • Gratis bezorgd vanaf € 450,-

Social Media