Goedkope bouwmaterialen kopen?

Bent u op zoek naar goedkope bouwmaterialen van uitstekende kwaliteit? Zoek dan niet verder! Wij leveren professionele goedkope bouwmaterialen voor zzp-ers, bedrijven en particulieren. Wij hebben een breed assortiment aan bouwmaterialen tegen een scherpe prijs en snelle levering! Want bij succesvol bouwen en verbouwen is het van belang om te beschikken over de juiste bouwmaterialen.

Wij vinden het daarnaast ook erg belangrijk dat u als klant over de juiste informatie beschikt om zo goed voorbereid aan de klus te beginnen. Zo hebben onze medewerkers veel kennis op het gebied van bouwmaterialen en hoe u deze het beste kunt toepassen. Met vragen of onduidelijkheden kunt u daarom altijd contact met ons opnemen. Wij geven u graag gepast advies om te kijken welke bouwmaterialen u het beste kunt gebruiken.

Een greep uit ons assortiment

Omdat wij een breed assortiment hebben aan goedkope bouwmaterialen van hoge kwaliteit kunnen wij u voor elke klus iets passends bieden. Zo bent u er straks van verzekerd dat u aan de slag gaat met de beste materialen. Hieronder staan een aantal categorieën bouwmateriaal uitgelegd om zo een beeld te schetsen van ons uiteenlopende assortiment.

Hout & plaatmateriaal

Ook hout en ander plaatmateriaal van goede kwaliteit is bij ons opgenomen in het assortiment. Hierbij kunt u denken aan verschillende soorten constructieplaten als underlayment en OSB platen. Elk hout is anders en daardoor is elke houtsoort ook geschikt voor verschillende doeleinden. Kijk wat het beste bij uw project past om zo het optimale resultaat te behalen! Klik hier om alle soorten hout en plaatmateriaal te bekijken.

Bouwstaal

Bij Online Bouwmaterialen kunt u ook bouwstaalmatten bestellen (wapeningsmat of bouwstaalmat). Ook Zwaluwstaartplaten kunt u tegen scherpe prijzen online bestellen. Bouwstaalmatten worden gebruikt om beton te wapenen om zo de gehele constructie te verstevigen. Door toevoeging van betonijzer aan beton ontstaat een sterke combinatie die de levensduur van uw constructie verhoogd. Bij ons kunt u onbehandelde bouwstaalmatten bestellen maar ook gegalvaniseerde matten! Daarnaast leveren wij ook cementdekvloerengaas. Toebehoren zoals vlechtdraad en afstandhouders kunt ook gemakkelijk bij ons bestellen!

Isolatiemateriaal

Voor verschillende soorten isolatiemateriaal ben u bij Online Bouwmaterialen eveneens aan het juiste adres. Luchtdicht bouwen kan voorkomen dat koude luchtstromen binnenkomen in de woning. Een goed geïsoleerde woning of gebouw bespaart energie. Wij leveren isolatie van Isover (glaswol), Rockwool (steenwol), Tempex (piepschuim), Kingspan, XPS Blauwplaat, Perinsul foamglas, kantplanken, geisoleerde vloerluiken, Isovlas en Styrodur tegen scherpe prijzen!

Dakmateriaal

Bouwmaterialen als golfplaten, Monier dakpannen, dakbedekking en o.a. lood vindt u onder de categorie dakmaterialen. Voorbeelden van producten zijn: loodvervanger Ubiflex waterdichte laag en loodvervanger Wakaflex afdichtingsband. Ook leveren wij diverse soorten Eternit Ecolor golfplaten en Novolon Glasheldere PVC golfplaat. Ook verkopen wij Firestone Rubbercover EPDM dakfolie.

Vakmanschap kan niet zonder goed gereedschap

De titel zegt het al, zonder goed gereedschap hebben die bouwmaterialen nog weinig nut. Zorg daarom dat u over het juiste gereedschap beschikt om de klus te klaren. Bij Online Bouwmaterialen kunt u terecht voor gereedschap van goede kwaliteit voor een scherpe prijs.

Levertijd en verzendkosten

Wij maken gebruik van verschillende leveranciers waardoor het niet mogelijk is om bestellingen af te halen. Dit is enkel mogelijk in overleg. Wij leveren alleen op werkdagen en dus niet in het weekend in Nederland met uitzondering van Zeeuws Vlaanderen (eventueel meerkosten) en de Waddeneilanden (in overleg). Normaal gesproken bedraagt de levertijd 1 tot 5 werkdagen. Mocht dit langer bedragen dan wordt dat zo snel mogelijk met de opdrachtgever gecommuniceerd. Alle levertijden zijn indicatief, hier kan op geen enkele wijze rechten aan ontleend worden. Voor de provincie Limburg is levering alleen mogelijk op een dinsdag of donderdag. Leveringen in België of Duitsland alleen in overleg!

Bestellingen boven de 450 euro (inclusief btw) worden gratis bezorgd. Heeft u een bestelling onder de 450 euro (inclusief btw) geplaatst? Dan bedragen de verzendkosten 42,50 euro (inclusief btw).

Wij maken ook gebruik van verschillende betaalmogelijkheden. Zo kunt u betalen met iDEAL, PayPal, vooruitbetaling en met VISA.

Klanttevredenheid

Op basis van kwaliteit, communicatie, levertijd en betrouwbaarheid kunnen klanten ons beoordelen en aangeven waar verbeterpunten liggen. Momenteel krijgen wij op bovenstaande aspecten een gemiddeld cijfer van een 9! En daar zijn wij natuurlijk hartstikke trots op. En dit willen wij ook graag zo houden. Heeft u bijvoorbeeld nog vragen of vindt u dat er iets beter kan? Schroom dan niet en neem contact met ons op!