Hectar prefab funderingsvloer

Hectar funderingsvloeren koopt u gemakkelijk snel en voordelig bij Online Bouwmaterialen.
Wilt u een gebruiksvriendelijke kant en klare isolatie vloer voor op staal, dan heeft u de perfecte oplossing aan de Hectar funderingsvloer.

Bij Online Bouwmaterialen koopt u voordelig uw Hectar funderingsvloer.

Voordelen
- Snelle verwerking
- Korte bouwtijd
- Hoge isolatie waarde RC>5,
- Kant en klare vloer
- Besparing bouwkosten
- Geen verdere fundatie nodig
- Geen extra vorstrand door horizontale vorstrand
- Toepasbaar op erf grens
- Leiding rechtstreeks verwerkt in de vloer

De Hectar vloer is een kant en klare funderingsvloer gemaakt van EPS, deze vloer wordt afgestort met beton welke versterkt is met staalvezels. Je zet eerst rondom de randen op van de vloer en sluit het vloer deel met 2x 100mm funderingsvloer EPS, deze vloer wordt voor u berekend en heeft een hoge isolatiewaarde van wel 5.0. Door de Horizontale vorstrand hoef je niet onnodig te graven, je kan de vloer zo op rood zand plaatsen ideaal dus. door de horizontale vorstrand heb je dus ook maar een zeer geringe aanlegdiepte. alle leidingen kunnen worden verwerkt in het zandbed of in de vloer zelf. na het leggen van de funderingsvloer kun je deze afstorten en gelijktijdig afwerken. bespaart kosten, tijd, arbeid, materialen, graafwerk en noem maar op. buizen voor de verwerking/ centrale verwarming verwerk je eenvoudig in de vloer, de lvuilwaterleiding en de meterkast invoeren kun je eenvoudig in je zandbed verwerken. doordat de vloer overloopt rechtstreeks in de wanden heb je geen koudebrug en dus geen last van vocht of temperatuur verlies. hierdoor haal je waarde van 0.02-0.04 in je EPG berekening. ook kun je gewoon gemetselde wanden plaatsen, hiervoor kun je de Hectar oplegnok toepasen.

Download brochure

 

Geintereseerd?
Vraag vrijblijvend een offerte op bij ons (info@online-bouwmaterialen.nl). Wat hebben wij van u nodig:
- Plattegronden en aanzichten & maatvoering
- Statische berekening (bij voorkeur met sonderings rapport) bij voorkeur tekeningen in DWG format
- Uitvoering buitenwanden

Levertijd en verzendkosten

Wij maken gebruik van verschillende leveranciers waardoor het niet mogelijk is om bestellingen af te halen. Dit is enkel mogelijk in overleg. Wij leveren alleen op werkdagen en dus niet in het weekend in Nederland met uitzondering van Zeeuws Vlaanderen (eventueel meerkosten) en de Waddeneilanden (in overleg). Normaal gesproken bedraagt de levertijd 1 tot 5 werkdagen. Mocht dit langer bedragen dan wordt dat zo snel mogelijk met de opdrachtgever gecommuniceerd. Alle levertijden zijn indicatief, hier kan op geen enkele wijze rechten aan ontleend worden. Voor de provincie Limburg is levering alleen mogelijk op een dinsdag of donderdag. Leveringen in Belgiƫ of Duitsland alleen in overleg!

Bestellingen boven de 450 euro (inclusief btw) worden gratis bezorgd. Heeft u een bestelling onder de 450 euro (inclusief btw) geplaatst? Dan bedragen de verzendkosten 42,50 euro (inclusief btw).

Wij maken ook gebruik van verschillende betaalmogelijkheden. Zo kunt u betalen met iDEAL, Creditcard (Visa, MasterCard) of overboeking.

Klanttevredenheid

Op basis van kwaliteit, communicatie, levertijd en betrouwbaarheid kunnen klanten ons beoordelen en aangeven waar verbeterpunten liggen. Momenteel krijgen wij op bovenstaande aspecten een gemiddeld cijfer van een 9 en zijn wij al ruim 1504 keer beoordeeld! En daar zijn wij natuurlijk hartstikke trots op. En dit willen wij ook graag zo houden. Heeft u bijvoorbeeld nog vragen of vindt u dat er iets beter kan? Schroom dan niet en neem contact op met ons!

Bezorgkosten bouwmaterialen online. Vanaf 450 euro bouwmaterialen gratis bezorgd

* incl. BTW
* uitgezonderd Wadden eilanden en Zeeuws Vlaanderen (op aanvraag).

Heeft u een vraag?

Contact / Levertijd Veelgestelde vragen Offerte Ik mis een product
* vragen over levertijd/bestellingen graag via email

Betaalmethoden

Veilig betalen bij Online Bouwmaterialen

Waarom Bouwmaterialen Online bestellen?

  • Uitgebreid assortiment bouwmaterialen
  • Gemakkelijk bouwmateriaal kopen
  • Uitstekende service
  • Hoge kwaliteit
  • Zeer scherp geprijsd
  • Snel geleverd
  • Betrouwbaar en veilig
  • Lage bezorgkosten € 42,50
  • Gratis bezorgd vanaf € 450,-

Social Media