Arauco Ply underlayment kopen?

3 artikel(en)
Arauco Ply multiplex 2440x1220x9mm

Arauco Ply multiplex 2440x1220x9mm

Per plaat

Normaal: € 24,14

Aanbieding € 19,35 Excl. BTW € 23,41 Incl. BTW

NIET MEER LEVERBAAR
Bestellen
Arauco Ply multiplex 2440x1220x12mm

Arauco Ply multiplex 2440x1220x12mm

Per plaat

Normaal: € 29,27

Aanbieding € 23,46 Excl. BTW € 28,39 Incl. BTW

NIET MEER LEVERBAAR
Bestellen
Arauco Ply multiplex 2440x1220x18mm TG

Arauco Ply multiplex 2440x1220x18mm TG

Per plaat

Normaal: € 43,12

Aanbieding € 34,57 Excl. BTW € 41,83 Incl. BTW

NIET MEER LEVERBAAR
Bestellen

Arauco Ply is een multiplex / underlayment, gemaakt van Radiata pine (plantage hout). Tijdens de groei van de boom is er veel aandacht besteed aan het tijdig snoeien van de bomen. Het fineer dat ervan geschild wordt bevat hierdoor minder kwasten, en je krijgt hierdoor uiteindelijk zoveel mogelijk foutvrije fineren. Deze worden gebruikt voor de productie van het multiplex. Doordat er minder gebreken in de fineren zitten, is AraucoPly een sterkte plaat. Hierdoor is de plaat uitermate goed geschikt voor constructieve toepassingen zowel voor wanden als daken en voor zichtwerk. Arauco is door gebruik van plantage hout uit eigen gecertificeerde bossen dan ook een zeer duurzaam product. De plaat is dan ook voor vele toepassingen geschikt waar een hoog afwerkingsniveau gevraagd wordt.
De plaat heeft 1 nette zichtzijde.

Levertijd en verzendkosten

Wij maken gebruik van verschillende leveranciers waardoor het niet mogelijk is om bestellingen af te halen. Dit is enkel mogelijk in overleg. Wij leveren alleen op werkdagen en dus niet in het weekend in Nederland met uitzondering van Zeeuws Vlaanderen (eventueel meerkosten) en de Waddeneilanden (in overleg). Normaal gesproken bedraagt de levertijd 1 tot 5 werkdagen. Mocht dit langer bedragen dan wordt dat zo snel mogelijk met de opdrachtgever gecommuniceerd. Alle levertijden zijn indicatief, hier kan op geen enkele wijze rechten aan ontleend worden. Voor de provincie Limburg is levering alleen mogelijk op een dinsdag of donderdag. Leveringen in België of Duitsland alleen in overleg!

Bestellingen boven de 450 euro (inclusief btw) worden gratis bezorgd. Heeft u een bestelling onder de 450 euro (inclusief btw) geplaatst? Dan bedragen de verzendkosten 42,50 euro (inclusief btw).

Wij maken ook gebruik van verschillende betaalmogelijkheden. Zo kunt u betalen met iDEAL, Creditcard (Visa, MasterCard) of overboeking.

Klanttevredenheid

Op basis van kwaliteit, communicatie, levertijd en betrouwbaarheid kunnen klanten ons beoordelen en aangeven waar verbeterpunten liggen. Momenteel krijgen wij op bovenstaande aspecten een gemiddeld cijfer van een 9 en zijn wij al ruim 1504 keer beoordeeld! En daar zijn wij natuurlijk hartstikke trots op. En dit willen wij ook graag zo houden. Heeft u bijvoorbeeld nog vragen of vindt u dat er iets beter kan? Schroom dan niet en neem contact op met ons!

Bezorgkosten bouwmaterialen online. Vanaf 450 euro bouwmaterialen gratis bezorgd

* incl. BTW
* uitgezonderd Wadden eilanden en Zeeuws Vlaanderen (op aanvraag).

Heeft u een vraag?

Contact / Levertijd Veelgestelde vragen Offerte Ik mis een product
* vragen over levertijd/bestellingen graag via email

Betaalmethoden

Veilig betalen bij Online Bouwmaterialen

Waarom Bouwmaterialen Online bestellen?

  • Uitgebreid assortiment bouwmaterialen
  • Gemakkelijk bouwmateriaal kopen
  • Uitstekende service
  • Hoge kwaliteit
  • Zeer scherp geprijsd
  • Snel geleverd
  • Betrouwbaar en veilig
  • Lage bezorgkosten € 42,50
  • Gratis bezorgd vanaf € 450,-

Social Media