IN3: Betalen in 3 termijnen met 0% rente

IN3, bouwmaterialen betalen in 3 termijnen

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-

Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over in3? Bezoek dan: https://payin3.eu/nl/

Hoe werkt het?

Als je kiest voor in3 betaal je het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel via iDEAL en wordt je aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoef je geen grote uitgave in één keer te doen. Je ontvangt een mailtje zodra je een nieuwe betaling moet doen. Wel zo makkelijk!

  1. Kies & check: Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.
  2. 1e betaling & verzending: Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.
  3. 2e & 3e betaling: Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.

Waarom betalen in 3 termijnen voor particuliere klanten?

Om de particuliere klanten meerdere betaalopties te bieden, kunt u als particuliere klant kiezen voor een betaling met IN3. Dit betaalsysteem zorgt ervoor dat het bestelbedrag evenredig door 3 termijnen wordt verdeelt. U betaalt elk termijn voor een bepaalde datum.

Handig, als u in een grote verbouwing zit of als u aan een verbouwing of klus wilt beginnen. Ook IN3 staat garant voor de betaling: hierbij geldt, net zoals bij de zakelijke klanten, de beste kwaliteit voor voordelige prijzen en snel geleverd! Nog een voordeel? U betaalt 0% en tevens geen BKR-registratie.

Bekijk hier de voorwaarden van IN3