Murfor - Murfor Compact

6 artikel(en)
Murfor Compact Exterieur Metselwerkwapening 30000x35mm

Murfor Compact Exterieur Metselwerkwapening 30000x35mm

Per rol

€ 105,00 Excl. BTW € 127,05 Incl. BTW
Murfor Compact Exterieur Metselwerkwapening 30000x70mm

Murfor Compact Exterieur Metselwerkwapening 30000x70mm

Per rol

€ 131,26 Excl. BTW € 158,82 Incl. BTW
Murfor Compact Interieur Metselwerkwapening 30000x50mm

Murfor Compact Interieur Metselwerkwapening 30000x50mm

Per rol

€ 47,51 Excl. BTW € 57,49 Incl. BTW
Murfor Compact Interieur Metselwerkwapening 30000x100mm

Murfor Compact Interieur Metselwerkwapening 30000x100mm

Per rol

€ 76,27 Excl. BTW € 92,29 Incl. BTW
Murfor type RND/E - 3050x50x4mm (epoxy coating)

Murfor type RND/E - 3050x50x4mm (epoxy coating)

Per stuk

€ 6,36 Excl. BTW € 7,70 Incl. BTW
Murfor Type RND/Z - 3050x50x4mm (verzinkt)

Murfor Type RND/Z - 3050x50x4mm (verzinkt)

Per stuk

€ 3,70 Excl. BTW € 4,47 Incl. BTW

Murfor is een wapeningssysteem voor metselwerk en wordt toegepast in de lintvoegen van het metselwerk (de horizontale voegen). Meestal wordt Murfor gebruikt voor het maken van een latei bij niet-dragende delen van een muur. Het wordt ook toegepast om een muur te verstevigen of om een ondergrondse metselwerkmuur tegen gronddruk te beschermen. Bij hoekverbindingen worden speciale murfor hoekstukken toegepast.

Murfor Compact
Het wapenen van metselwerk gaat snel en eenvoudig met Murfor® Compact. Murfor® Compact is beschikbaar in uitrolbare lengtes van 30 meter. De wapening kan in lange doorlopende lengtes droog op de steen gelegd worden zonder gebruik te hoeven maken van overlappingen. Het plaatsen van de wapening gaat snel én efficiënt; de wapening blijft strak en plat en er is praktisch geen materiaalverlies. Murfor® Compact is in twee types beschikbaar. Murfor® Compact I (Interieur) is speciaal ontworpen voor metselwerk binnenshuis. Denk hierbij aan betonblokken en keramische binnenmuurstenen. Voor buitenmuur- en gevelmetselwerk is Murfor® Compact E (Exterieur) voorhanden. Dit type is geschikt voor metselwerk in vochtige omstandigheden. De metselwerkwapening op rol, zowel I als E, is geschikt voor alle types mortelvoegen van 3 mm tot ca. 12 mm.

Levertijd en verzendkosten

Wij maken gebruik van verschillende leveranciers waardoor het niet mogelijk is om bestellingen af te halen. Dit is enkel mogelijk in overleg. Wij leveren alleen op werkdagen en dus niet in het weekend in Nederland met uitzondering van Zeeuws Vlaanderen (eventueel meerkosten) en de Waddeneilanden (in overleg). Normaal gesproken bedraagt de levertijd 1 tot 5 werkdagen. Mocht dit langer bedragen dan wordt dat zo snel mogelijk met de opdrachtgever gecommuniceerd. Alle levertijden zijn indicatief, hier kan op geen enkele wijze rechten aan ontleend worden. Voor de provincie Limburg is levering alleen mogelijk op een dinsdag of donderdag. Leveringen in België of Duitsland alleen in overleg!

Bestellingen boven de 450 euro (inclusief btw) worden gratis bezorgd. Heeft u een bestelling onder de 450 euro (inclusief btw) geplaatst? Dan bedragen de verzendkosten 42,50 euro (inclusief btw).

Wij maken ook gebruik van verschillende betaalmogelijkheden. Zo kunt u betalen met iDEAL, Creditcard (Visa, MasterCard) of overboeking.

Klanttevredenheid

Op basis van kwaliteit, communicatie, levertijd en betrouwbaarheid kunnen klanten ons beoordelen en aangeven waar verbeterpunten liggen. Momenteel krijgen wij op bovenstaande aspecten een gemiddeld cijfer van een 9 en zijn wij al ruim 1504 keer beoordeeld! En daar zijn wij natuurlijk hartstikke trots op. En dit willen wij ook graag zo houden. Heeft u bijvoorbeeld nog vragen of vindt u dat er iets beter kan? Schroom dan niet en neem contact op met ons!

Bezorgkosten bouwmaterialen online. Vanaf 450 euro bouwmaterialen gratis bezorgd

* incl. BTW
* uitgezonderd Wadden eilanden en Zeeuws Vlaanderen (op aanvraag).

Heeft u een vraag?

Contact / Levertijd Veelgestelde vragen Offerte Ik mis een product
* vragen over levertijd/bestellingen graag via email

Betaalmethoden

Veilig betalen bij Online Bouwmaterialen

Waarom Bouwmaterialen Online bestellen?

  • Uitgebreid assortiment bouwmaterialen
  • Gemakkelijk bouwmateriaal kopen
  • Uitstekende service
  • Hoge kwaliteit
  • Zeer scherp geprijsd
  • Snel geleverd
  • Betrouwbaar en veilig
  • Lage bezorgkosten € 42,50
  • Gratis bezorgd vanaf € 450,-

Social Media