Retourneren - Herroepingsrecht

Gedurende 14 (veertien) kalenderdagen na ontvangst van uw bestelling heeft de opdrachtgever het recht de overeenkomst zonder opgaaf van redenen te ontbinden en de gehele bestelling te retourneren of te ruilen. U heeft na annulering nogmaals 14 (veertien) dagen om uw bestelling retour te sturen. De ontbinding geschiedt door het uitbrengen van een schrijven per mail (info@online-bouwmaterialen.nl) of brief (voorbeeldbrief: https://www.webwinkelkeur.nl/webwinkel/voorbeeld-modelformulier-herroepingsrecht/) door de opdrachtgever aan BM Trading.

Retour gezonden producten worden slechts teruggenomen als die in originele verpakking (indien mogelijk), onbeschadigd, onverwerkt, niet bestickerd en onbeschreven bij BM Trading worden aangeboden voor retourname. Terugname van niet standaard in het assortiment aanwezige producten, welke op speciaal verzoek van opdrachtgever zijn besteld, wordt onder alle omstandigheden uitgesloten. Ook uitgesloten zijn speciaal op maat geleverde/bestelde producten en producten die snel kunnen bederven of verouderen (zakgoed).

De kosten van het terugzenden van de gehele bestelling zijn volledig voor rekening van de opdrachtgever. U krijgt dan het volledige orderbedrag (incl. betaalde verzendkosten) gecrediteerd.
LET OP: BM Trading neemt een groot deel van de vrachtkosten voor haar rekening. Wanneer u uw bestelling wilt laten ophalen, dan betaalt u wel de daadwerkelijke vrachtkosten (€ 85,- incl. BTW). De retour vrachtkosten zijn dus hoger dan de bezorgkosten voor aankoop van de artikelen.

Artikelen waarvan er teveel zijn besteld, worden niet kosteloos opgehaald. Hier betaalt u zowel 25% retourkosten, plus transportkosten a € 85,- (incl. BTW). Wanneer u de artikelen zelf naar een vestiging (welke door BM Trading zal worden vastgesteld) retour brengt, worden er alleen 25% retourkosten in rekening gebracht.

Indien reeds enige betaling is geschied, zal BM Trading de betaling binnen 14 (veertien) dagen na ontvangst retourzending terugbetalen minus de gemaakte retourkosten.

De informatie op deze pagina kan van tijd tot tijd aangepast worden.

 

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Bekijk hier onze klachten pagina.

Bezorgkosten bouwmaterialen online. Vanaf 450 euro bouwmaterialen gratis bezorgd

* incl. BTW
* uitgezonderd Wadden eilanden en Zeeuws Vlaanderen (op aanvraag).

Heeft u een vraag?

Contact / Levertijd Veelgestelde vragen Offerte Ik mis een product
074 - 711 34 33
ma t/m vr: 09:00 - 17:00
* vragen over levertijd/bestellingen graag via email

Betaalmethoden

Veilig betalen bij Online Bouwmaterialen

Waarom Bouwmaterialen Online bestellen?

  • Uitgebreid assortiment bouwmaterialen
  • Gemakkelijk bouwmateriaal kopen
  • Uitstekende service
  • Hoge kwaliteit
  • Zeer scherp geprijsd
  • Snel geleverd
  • Betrouwbaar en veilig
  • Lage bezorgkosten € 42,50
  • Gratis bezorgd vanaf € 450,-

Social Media