Bouwmarkt online

Bij onze bouwmarkt kunt u terecht voor al uw goedkope bouwmaterialen van uitstekende kwaliteit. Wij leveren professionele goedkope bouwmaterialen voor zzp-ers, bedrijven en particulieren. Wij hebben een breed assortiment aan bouwmaterialen tegen een scherpe prijs. Want bij succesvol klussen en bouwen zijn goede bouwmaterialen een vereiste! 

Naast ons brede assortiment beschikken wij ook nog over een uitstekende service. Onze medewerkers beschikken over veel kennis op het gebied van bouwmaterialen en de toepassing hiervan. Onze medewerkers staan voor u klaar bij vragen en onduidelijkheden. Samen vinden wij een gepaste oplossing zodat u straks zorgeloos bezig kunt.

Een groot assortiment bouwmaterialen

Wij hebben u veel te bieden op het gebied van bouwmaterialen en toebehorenen. Om u alvast een beeld te geven van onze producten in de bouwmarkt lichten we dat hieronder even toe.

Isolatiemateriaal

Voor verschillende soorten isolatiemateriaal kunt u ook bij ons terecht. Zo hebben wij onder andere rockwool, isovlas maar ook Foamglas! Zo kunt u tijdens het bouwen voorkomen dat koude luchtstromen het gebouw binnendringen. Een goed geïsoleerd gebouw bespaart uiteindelijk energie.

Kozijnen en deuren

Voor de mooiste kozijnen en deuren bent u bij onze bouwmarkt aan het juist adres! We hebben hardhouten kozijnen, grenen, stalen montagekozijnen en ook hang en sluitwerk! Kozijnen en deuren zorgen voor het afsluitbaar maken van onderlinge ruimtes.

Hout en plaatmateriaal

In ons brede assortiment hebben we ook verschillende soorten hout en constructieplaten. Denk hierbij aan underlayment, steigerhout, OSB platen, multiplex, MDF en nog veel meer! Door onze grote keuze heeft u straks het perfecte hout in huis voor de klus! Mocht u vragen hebben over een houtsoort dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Stenen

Bij ons kunt u diverse soorten stenen aan zoals, Ytong, kalkzandsteen, binnenmuurstenen, gevelstenen en gipsblokken kopen. Alle overige binnenmuurstenen gaan op aanvraag. De stenen kunnen gebruikt worden voor verschillende doeleinden zoals het maken van een fundering, scheidingswanden, binnenmuren, buitengevel en nog veel meer!

Bouwstaal

Bij Online Bouwmaterialen kunt u ook bouwstaalmatten bestellen. Maar ook Zwaluwstaartplaten zijn bij onze bouwmarkt te verkrijgen. Bouwstaalmatten zorgen ervoor dat de gehele constructie verstevigd door het beton te wapenen. Door toevoeging van betonijzer aan beton ontstaat een sterke combinatie die de levensduur van uw constructie verhoogd. Bij onze bouwmarkt kunt u onbehandelde bouwstaalmatten bestellen maar ook gegalvaniseerde matten! Daarnaast leveren wij ook cementdekvloerengaas en toebehorenen zoals vlechtdraad en afstandhouders.

Tuin

Voor de aanleg van een tuin hebben wij ook meer dan genoeg te bieden. Zo hebben we betontegels, opsluitbanden, anti-worteldoeken en nog veel meer. Dus wilt u met de tuin bezig? Kijk dan snel in deze categorie.

Gipsplaten

Gipsplaten kopen? Wij leveren gipskartonplaten, gipsplaten en stucplaten van diverse merken zoals Gyproc, Siniat, Knauf, etc (dit hangt af van de leverende vestiging van de bouwmarkt). De gipsplaten zijn allemaal van dezelfde hoge kwaliteit en tegen een scherpe prijs!

Levertijd en verzendkosten

Wij maken gebruik van verschillende leveranciers waardoor het niet mogelijk is om bestellingen af te halen. Dit is enkel mogelijk in overleg. Wij leveren alleen op werkdagen en dus niet in het weekend in Nederland met uitzondering van Zeeuws Vlaanderen (eventueel meerkosten) en de Waddeneilanden (in overleg). Normaal gesproken bedraagt de levertijd 1 tot 5 werkdagen. Mocht dit langer bedragen dan wordt dat zo snel mogelijk met de opdrachtgever gecommuniceerd. Alle levertijden zijn indicatief, hier kan op geen enkele wijze rechten aan ontleend worden. Voor de provincie Limburg is levering alleen mogelijk op een dinsdag of donderdag. Leveringen in België of Duitsland alleen in overleg!

Bestellingen boven de 550 euro (inclusief btw) worden gratis bezorgd. Heeft u een bestelling onder de 550 euro (inclusief btw) geplaatst? Dan bedragen de verzendkosten 49,- euro (excl. btw).

Wij maken ook gebruik van verschillende betaalmogelijkheden. Zo kunt u betalen met iDEAL, vooruitbetaling en met VISA.

Klanttevredenheid

Op basis van kwaliteit, communicatie, levertijd en betrouwbaarheid kunnen klanten ons beoordelen en aangeven waar verbeterpunten liggen. Momenteel krijgen wij op bovenstaande aspecten een gemiddeld cijfer van een 9! En daar zijn wij natuurlijk hartstikke trots op. En dit willen wij ook graag zo houden. Heeft u bijvoorbeeld nog vragen of vindt u dat er iets beter kan? Schroom dan niet en neem contact op!