Promatect onbrandbare platen online kopen?

2

Wilt u Promatect onbrandbare platen kopen? Deze kunt gemakkelijk kopen bij Online Bouwmaterialen! Promatect H is samengesteld uit calciumsilicaten, cement en toeslagstoffen.


Promatect 100
91,71 Vanaf 79,75
ACTIE

Promatect H
153,58 Vanaf 133,55
ACTIE
Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag!

074 - 711 34 33 Contact

Promatect platen kopen?

Promatect H is een steenachtig materiaal. De plaat is onbrandbaar en waterbestendig. Promatect H is verkrijgbaar in verschillende diktes. Ook leveren wij de Promatect 100 brandwerende plaat. De Promatect 100 brandwerende plaat is een mineraal gebonden vezelversterkte calciumsilicaat plaat, gebaseerd op de Promaxon technologie, met een glad oppervlak en lichtgrijs van kleur.

Promatect H is een steenachtige plaat die opgebouwd is uit calciumsilicaten, cement en toeslagstoffen. De plaat is onbrandbaar, eenvoudig te verwerken en waterbestendig. Deze plaat is geschikt voor bijv. een openhaard ombouw.

Promatect 100 is een vezelversterkte bouwplaat, opgebouwd uit calciumsilicaten. De plaat is onbrandbaar, robuust, eenvoudig te verwerken en vochtstabiel. Deze plaat is meer geschikt voor Skelet- en voorzetwanden, plafonds, schachten en toezichtsluiken, branddeuren, brandkleppen. Niet geschikt voor openhaarden etc.

Waarvoor worden Promatect platen gebruikt?

Promatect-H platen zijn onbrandbare en brandwerende platen voor het beschermen van stalen- en betonnen draagconstructies. Deze platen worden ook gebruikt om open haarden en kachels af te werken.

Hoe kan ik het beste Promatect platen afwerken?

Advies is om eerst alle oneffenheden te verwijderen. Daarna behandelt u de platen met voorstrijk en een goede grondverf (acrylaatbasis/waterbasis). Daarna kunt u de Promatect platen afwerken met glans, halfglans of matte acrylaatverf.

Welke plaat is geschikt voor een openhaard?

Hiervoor dient u de Promatect H plaat te gebruiken.