TIJDELIJKE KORTING gebruik kortingscode HERFST22

Vurenhout geïmpregneerd online kopen?

6

Wilt u geïmpregneerd vuren kopen? Online Bouwmaterialen heeft een divers assortiment. Vurenhout klasse C geïmpregneerd (tuinhout) is goed beschermd tegen weersinvloeden, schimmels en insecten. Geïmpregneerd vurenhout heeft een groenige tuinhout-kleur dat onder invloed van licht in de loop van de tijd zal vergrijzen, heeft echter geen nadelige invloed op de duurzaamheid. Uiteraard kunt u geïmpregneerd hout ook gewoon (over)schilderen.

Meer lezen

Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag!

074 - 711 34 33 Email sturen

Wilt u geimpregneerd of gewolmaniseerd hout kopen? Ons tuinhout vurenhout klasse C is van topkwaliteit en absolute aannemer kwaliteit.
Ons grote assortiment hout kunt u vinden op onze website. De impregneerlaag over het fijnbezaagde ruwe vurenhout zorgt voor optimale bescherming tegen weersinvloed, schimmel en insecten zoals houtworm. Het geïmpregneerd vurenhout is ook bekend als gewolmaniseerd tuinhout.

Het vurenhout geïmpregneerd is het ruwe vuren, geschikt voor buiten. Het is een relatief goedkoop artikel, wat erg lang meegaat, tot wel 15 jaar. De behandeling dit het hout heeft gekregen zorgt voor bescherming. De kleur is in het begin groen, maar zal in de loop der jaren gaan vergrijzen. Dit heeft geen enkel nadelige invloed op de duurzaamheid.

Het is niet aan te raden om geïmpregneerd vurenhout te verven of over te schilderen omdat dit invloed kan hebben op de coating. U kunt de levensduur verlengen door na 3 jaar het hout licht op te schuren. Daarna kunt u het hout voorzien van een beits. Dit is te verkrijgen in zowel dekkend als transparant.

Transparante beits zorgt dat de houtnerf en knoesten nog zichtbaar zijn, dekkende beits bedekt het gehele hout.

Vurenhout als tuinhout

Vurenhout staat erom bekend dat het uitermate geschikt is als tuinhout. Het voordeel van vurenhout is dat het een sterke naaldhoutsoort is en wordt gebruikt voor schutting, afdak, schuur, aanbouw en veel meer! Het geïmpregneerde of gewolmaniseerde hout wordt enkel gebruikt voor buiten.

Wanneer u op zoek bent naar constructiehout voor binnen, dan kunt u beter kiezen voor vuren SLS. Deze is namelijk flink gedroogd waardoor dit scheurbestendig is. Het is daarom een stuk sterker en daarom wordt deze vaak voor gevels, wanden, vloeren en daken.

Balken, ragels latten, planken

Naast het geïmpregneerde hout hebben we nog vele andere varianten van het vurenhout: gezaagd, fijnbezaagd (ruw) of SLS klasse C: Online Bouwmaterialen wij hebben het allemaal leverbaar tegen scherpe prijzen.

Dit kunt u gemakkelijk bij Online Bouwmaterialen kopen. Wij bieden altijd hoge kwaliteit vurenhout tegen scherpe prijzen! Wij leveren o.a. vurenhout balken, planken, latten, balkjes, balkhout, balken geschaafd.