Vurenhout geïmpregneerd online kopen?

5

Wilt u geïmpregneerd vuren kopen? Online Bouwmaterialen heeft een divers assortiment. Vurenhout klasse C geïmpregneerd (tuinhout) is goed beschermd tegen weersinvloeden, schimmels en insecten. Geïmpregneerd vurenhout heeft een groenige tuinhout-kleur dat onder invloed van licht in de loop van de tijd zal vergrijzen, heeft echter geen nadelige invloed op de duurzaamheid. Uiteraard kunt u geïmpregneerd hout ook gewoon (over)schilderen.


Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag!

074 - 711 34 33 Contact

Wilt u geimpregneerd of gewolmaniseerd hout kopen? Ons tuinhout vurenhout klasse C is van topkwaliteit en absolute aannemer kwaliteit. Als u op zoek bent naar een topkwaliteit vurenhout, recht, minimale knoesten en daardoor uitstekend te gebruiken als constructiehout bent u bij Online-bouwmaterialen.nl aan het juiste adres.
Ons grote assortiment hout kunt u vinden op onze website. De impregneerlaag over het fijnbezaagde ruwe vurenhout zorgt voor optimale bescherming tegen weersinvloed, schimmel en insecten zoals houtworm. Het geïmpregneerd vurenhout is ook bekend als gewolmaniseerd tuinhout.

Het beste hout voor buitenshuis

Het vurenhout geïmpregneerd is het ruwe vuren, geschikt voor buiten. Het is een relatief goedkoop artikel, wat erg lang meegaat, tot wel 15 jaar. De behandeling dit het hout heeft gekregen zorgt voor bescherming. De kleur is in het begin groen, maar zal in de loop der jaren gaan vergrijzen. Dit heeft geen enkel nadelige invloed op de duurzaamheid.

Het is niet aan te raden om geïmpregneerd vurenhout te verven of over te schilderen omdat dit invloed kan hebben op de coating. U kunt de levensduur verlengen door na 3 jaar het hout licht op te schuren. Daarna kunt u het hout voorzien van een beits. Dit is te verkrijgen in zowel dekkend als transparant.

Transparante beits zorgt dat de houtnerf en knoesten nog zichtbaar zijn, dekkende beits bedekt het gehele hout. Voor dakbeschot van een schuur, tuinhuis, carport (met golfplaten) worden veelal gebruik gemaakt van geïmpregneerde panlatten en tengels vanwege de beschermende coating. Voor binnen kunt u prima ons normale vurenhout gebruiken als panlatten.

Vurenhout als tuinhout

Vurenhout staat erom bekend dat het uitermate geschikt is als tuinhout. Het voordeel van vurenhout is dat het een sterke naaldhoutsoort is en wordt gebruikt voor schutting, afdak, schuur, aanbouw en veel meer! Het geïmpregneerde of gewolmaniseerde hout wordt enkel gebruikt voor buiten.

Wanneer u op zoek bent naar constructiehout voor binnen, dan kunt u beter kiezen voor vuren SLS. Deze is namelijk flink gedroogd waardoor dit scheurbestendig is. Het is daarom een stuk sterker en daarom wordt deze vaak voor gevels, wanden, vloeren en daken. 

Ons ruime assortiment aan houten planken

Wij hebben ook een breed assortiment vuren planken en planken in verschillende maten. Ons vurenhout is ovengedroogd, waardoor het gemakkelijker te bewerken is en minder snel kromtrekt of verdraait bij blootstelling aan vocht. Het is ook een goede keuze voor buitengebruik omdat het van nature bestand is tegen rotting en insecten: kies dan in dit geval voor geïmpregneerd (gewolmaniseerd) vurenhout. Zo weet u zeker dat u jarenlang profijt heeft van uw buitenproject.

Balken, ragels latten, planken

Naast het geïmpregneerde hout hebben we nog vele andere varianten van het vurenhout: gezaagd, fijnbezaagd (ruw) of SLS klasse C: Online Bouwmaterialen wij hebben het allemaal leverbaar tegen scherpe prijzen.

Dit kunt u gemakkelijk bij Online Bouwmaterialen kopen. Wij bieden altijd hoge kwaliteit vurenhout tegen scherpe prijzen! Wij leveren o.a. vurenhout balken, tengels, planken, latten, balkjes, balkhout, balken geschaafd.

Wanneer een panlat geïmpregneerd is, heefthet als voordeel dat het een verduurzaamde behandeling heeft gehad om beschermd te zijn tegen weer en wind. Geïmpregneerde panlatten zijn bijvoorbeeld toepasbaar voor verschillende doeleinden: zo kunt u gebruik maken van van geimpregneerd vurenhout voor het maken van schuurtjes, stallen, carport, schuttingen en deuren (poort). U kunt het zo breed niet bedenken, maar dit soort hout is relatief goedkoop in prijs en heeft een lange levensduur heeft.