Trappen

3

Bent u op zoek naar een trap van aluminium, stukadoorstrap of metselschraag? Wij hebben meerdere varianten leverbaar.


Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag!

074 - 711 34 33 Contact

Op zoek naar trappen en ladders?

Naast vlieringtrappen hebben wij ook meerdere trapsoorten leverbaar. Voor het verwerken van bouwmaterialen is het handig om uw handen vrij te hebben en te werken met ergonomische hulpmiddelen.

  • Stukadoorstrap met 2 treden: een klein opstapje nodig, of voor het stucwerk een handige trap nodig? Handig voor lage hoogtes of te gebruiken als bijvoorbeeld keukentrap.
  • Klapschraag: deze variant van schragen wordt gebruikt om bijvoorbeeld langere lengtes houten balken of houten planken te bewerken en af te meten. Dit product is veelzijdig, omdat met oplegging van een aantal planken deze ook gebruikt kan worden als behangtafel. Ook voor het schilderen van een deur, kast of iets van langere lengte kunt u op een ergonomische manier werken.
  • Metselschraag / opperschraag: deze variant van schragen is een kleinere variant dan de klapschraag. Met zijn lage hoogte is hij ideaal voor metselwerkzaamheden. Deze zijn overigens ook stapelbaar. Het grootste voordeel hierbij is dat u bouwstenen, metselstenen en gipsplaten hoger kunt plaatsen en stapelen waardoor u minder belasting van tillen ervaart.