Isover klimaatfolie

1

Klimaatfolie is dampremmend. Dat wil zeggen dat wanneer het buiten koud is, de damp niet kan trekken in de isolatielaag of dakconstructie. Er zijn verschillende soorten klimaatfolie verkrijgbaar. Meer informatie en verschillen kunt u vinden op onderstaande pagina.


Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag!

074 - 711 34 33 Contact

Op zoek naar Isover klimaatfolie?

ISOVER VARIO® KM Duplex UV is een vochtregulerende klimaatfolie voorzien van een speciaal kunststofvlies voor luchtdichting/afdichting en vochtbescherming van alle constructies (vloer, muren en dakwerk), in zowel lichte als massieve bouwcomponenten. Het toepassen van de klimaatfolie voorkomt vochtproblemen en houtrot in geïsoleerde kappen en voorzetwanden.

De ongeëvenaarde luchtdichtheid en betrouwbare vochtbescherming maken van Vario® KM Duplex een vochtregulerende folie die uniek is in zijn soort. De klimaatfolie is een product met hoge prestaties dat zich op intelligente wijze aanpast aan de weersomstandigheden. Deze luchtdichte isolatielaag wordt toegepast bij diverse constructieve elementen waaronder vloeren, muren en dakwerk bij zowel renovatie als nieuwbouw.

De vochtregulerende VARIO® KM Duplex draagt niet alleen bij aan een verhoogd wooncomfort, maar biedt ook een betrouwbare vochtbescherming van constructie-elementen, zoals hellende daken en muren. Bovendien is VARIO® KM Duplex zeer scheurbestendig doordat het product is versterkt met een kunststofvlies. De aanwezige stippellijnmarkeringen zijn bijzonder praktisch voor een snelle plaatsing van het product en de klimaatfolie heeft een variabele sd-waarde (weerstand tegen waterdampdiffusie) van 0,3 tot 5 meter. ISOVER VARIO® KM Duplex wordt gebruikt voor het:

  • Luchtdicht na-isoleren van hellende daken;
  • Luchtdicht isoleren van voorzetwanden;
  • Luchtdicht afwerken van houtskeletbouw elementen;
  • Luchtdicht afwerken van aansluitingen en doorvoeringen.