VBI Renovatievloer online kopen?

6

Wilt u een VBI broodjesvloer / VBI Renovatievloer kopen en aanleggen of bent u op zoek naar een broodjesvloer prijs per vierkante meter (m²) ? Online Bouwmaterialen heeft een groot online assortiment waar u alles vindt wat u nodig heeft voor het aanleggen van een broodjesvloer. De broodjesvloer bestaat uit VBI stalen liggers (VBI Renovatievloer) en VBI vulelementen. Voor het verduurzamen van een vloer (Rc van 3,7 t/m 5,2). Hulp nodig? Wij stellen graag een offerte voor u op. Wij helpen u graag!


VBI Renovatievloer kopen?

U kunt ook kiezen voor een renovatievloer. Wanneer u deze vloer wilt leggen, wordt hier gebruik gemaakt van stalen liggers en EPS vulelementen. Deze vloer wordt gelegd als nieuwe vloer in een bestaand pand. Wanneer in, voornamelijk oudere bouw of in prefab woningen, de houten balken aan vervanging toe zijn, kan er gebruikt gemaakt worden van dit type vloersysteem. De prefab vloersystemen biedt VBI aan vanwege de innovatie van duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit. VBI werkt dagelijks aan veiligere en slimmere oplossingen voor een duurzame vloer. De renovatievloer kent zowel de natte als droge variant. De renovatievloer droog wordt afgewerkt met plaatmateriaal.

Er kan een complete berekening gemaakt kan worden per ruimte (dit geldt voor zowel de combinatievloer als renovatievloer), waarbij u alleen rekening hoeft te houden met de afmetingen van de ruimte en de isolatiewaarde.

Hulp nodig? Vul het contactformulier in en wij helpen u graag met het opstellen van een passende offerte.