Gevelbekleding online kopen?

Van rabatdelen tot kunststof gevelbekleding: wij kunnen u helpen aan het gewenst materiaal voor een duurzame investering aan uw huis, gevel of dakkapel. Een duurzame investering die ook nog eens onderhoudsvrij is. Bescherming van de gevel of als decoratie van uw huis Met gevelbekleding heeft u bij ons een ruime keuze aan materialen: keralit of bijvoorbeeld rabatdelen. U heeft daarbij keuze uit verschillende RAL-kleuren of met een houtlook voor extra effect.

Categorieën
Keralit
Keralit
Rockpanel
Rockpanel
Gevelreiniging
Gevelreiniging

Gevelbekleding via Online Bouwmaterialen online kopen?

Van rabatdelen tot kunststof gevelbekleding: wij kunnen u helpen aan het gewenst materiaal voor een duurzame investering aan uw huis, gevel of dakkapel. Een duurzame investering die ook nog eens onderhoudsvrij is. Bescherming van de gevel of als decoratie van uw huis Met gevelbekkeralitleding heeft u bij ons een ruime keuze aan materialen: keralit of bijvoorbeeld rabatdelen. U heeft daarbij keuze uit verschillende RAL-kleuren of met een houtlook voor extra effect. Heeft u advies nodig, of wil u een offerte aanvragen? Laat het dan weten, wij helpen u graag.

Daarnaast kunt u ook onderhoudsproducten kopen voor de gevelbekleding bij ons. Reiniging, impregneer en algenreiniger zijn producten die u kunt gebruiken. Deze producten zijn op natuurlijke basis. Deze natuurzepen zijn milieuvriendelijk, geen schadelijke dampen en verzorgt uw product.

Houten gevelbekleding is gevoelig voor kromtrekking onder invloed van de weersomstandigheden. Juist om deze reden zijn er verschillende soorten kunststof gevelbekleding ontwikkeld. We behandelen op deze pagina verschillende soorten gevelbekleding met de voordelen ervan.

Houten gevelbekleding dat eerdaags werd gebruikt was gevoelig voor bacteriën en andere rottingsprocessen met als gevolg dat deze planken sneller minder mooi werden en ook sneller aan vervanging toe waren. Om deze reden zijn er nieuwe gevelbekleding soorten ontwikkeld van gerecyclede kunststoffen. De voordelen zijn als volgt: een lange levensduur, niet wordt beïnvloed door vocht of warmte.

Keralit gevelbekleding

Er bestaat zelfs gevelbekleding dat een houtlook heeft: hierdoor is het niet van echt hout te onderscheiden en heeft het een natuurlijke uitstraling. Keralit bekleding is één van de fabrikanten in Nederland dat onderhoudsvrije gevelbekleding maakt. De kunststof rabatdelen zorgen voor een mooi en afgewerkt geheel verzorgde uitstraling van uw huis of pand. Onze keralit producten zijn in verschillende kleuren leverbaar.

U kunt via Keralit gratis kleurmonsters aanvragen. U heeft via Keralit standaard 10 jaar garantie. De sponningsdelen zijn in verschillende breedtes leverbaar en kunt u zowel horizontaal als verticaal (laten) plaatsen. Keralit gevelbekleding geeft uw huis een luxe uitstraling: te verkrijgen voor een houtlook gevel of een strak afgewerkte sponningsdelen en alle toebehoren. Keralit is een prijzigere oplossing, met gemiddeld 200 tot 300 euro per vierkante meter maar kan vele jaren mee!

U kunt uw gevel ook bekleden met Rockwool gevelbekleding. Rockwool gevelbekleding is te vergelijken met Trespa. Trespa is voornamelijk bekend van de boeidelen van bijvoorbeeld een huis. Het voordeel van Rockwool gevelbekleding is dat Rockwool gemakkelijker te plaatsen is dat geen invloed van vocht heeft.

Damwand platen worden ook gebruikt voor metalen gevelbekledingen. Zowel de kunststof delen als de danwandplaten zijn snel afgewerkt en per vierkante meter op maat te zagen of snijden. Damwandplaten zijn wel een stuk goedkoper en groter.