Isobouw Powerkist online kopen?

4

De IsoBouw PowerKist funderingsbekisting is een driedelig systeem met losse bodemplaten en zijwanden, die zijn voorzien van onbreekbare PS-stroken als wapening. Dat maakt het systeem tot het sterkste in de markt. Bovendien is de PowerKist beduidend eenvoudiger en sneller te verwerken dan traditionele of U-vormige EPS-systemen.


Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag!

074 - 711 34 33 Contact

Isobouw EPS PowerKist funderingsbekisting. Uitstekend bestand tegen hoge betonbelasting dankzij geïntegreerde PS-wapening in bodemplaat en zijwanden. Onderbeugels en zandaanvulling zijn daarom NIET nodig. Kortere bouwtijd door apart aanbrengen van bodemplaat en zijwand, Geen aparte hoekstukken nodig, Hoeken zijn zeer eenvoudig met normale bodemplaten en zijwanden te maken dankzij eenvoudig verwijderbare afritsstrook.

Powerkist is voorzien van handig geïntegreerde piketgaten: de bodemplaat kan hiermee over de piketten geschoven worden waarmee vooraf de betonmaat is uitgezet. Hierdoor is er geen mogelijkheid tot wegvloeien van beton of lekwater door messing-groefaansluiting bij bodemplaat en zijwand. Met de Powerkist (eps funderingsbekisting) heeft u een optimale betonhechting door taps toelopende uitsparingen en geen verschuivingen door extra centreervoorziening. Door het stevige EPS-materiaal heeft deze een betere beloopbaarheid door afgeschuinde bodemplaat en gemakkelijke verplaatsing op de bouwplaats. Geen last van hoge obstakels omdat u de losse zijwanden pas aanbrengt na het plaatsen van de wapening met handige maataanduiding. Alleen bovenbeugels nodig.

Wat heeft u nodig voor het correct plaatsen van Isobouw Powerkist funderingsbekisting?

Instructie nodig voor het plaatsen van de Isobouw Powerkist? Bekijk deze video van de fabrikant voor een eenvoudige weergave.