Dorpels online kopen?

5

Dorpel en/of badceldorpel kopen? Wij hebben licht gezoete natuurstenen dorpels, maar ook stofdorpels en gegronde kozijnhout onderdorpels klasse C. Stofdorpel/onderdorpel is een dorpel om de kier te dichten tussen deur en vloer. Op deze manier voorkomt u verdeling van eventuele vuiligheid en op deze manier is er ook een isolatie. Tevens is deze oplossing ook een afsluiting van verschillende ruimten


Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag!

074 - 711 34 33 Contact

Op zoek naar dorpels?

Natuursteen dorpels, ook wel bekend als hardstenen dorpels. De toepassing voor natuurstenen dorpels is erg veelzijdig. Een natuursteen dorpel kan zowel binnen- als buiten worden gebruikt en op verschillende plaatsen. Natuurstenen dorpels zien we bijvoorbeeld vaak in de doorloop van een deur, om verschillende vloerdelen met elkaar te verbinden, maar ook als afwerking onder een raamkozijn of als vensterbank. Het gebruik van hardsteen(natuursteen) raam-of deurdorpeldgeeft in ieder geval een bijzonder fraai en chique effect.

Stofdorpels worden gebruikt om kieren te dichten tussen deur en vloer. Soms wordt hardsteen of natuursteen ook gebruikt als vensterbank: deze gaat bij ons op bestelling, maar eventueel bieden we wel standaard in ons assortiment (overzet)vensterbanken aan. Deze kunt u gemakkelijk vinden via de pagina vensterbanken (en ook toebehoren en eindkappen zijn leverbaar).