Havebo Renovatievloer

2

Bij het leggen van een nieuwe vloer in een bestaande woning kunt u kiezen uit een HAVEBO renovatievloer of een VBI renovatievloer. Beiden zijn geschikt om nieuwe vloeren te leggen: bijvoorbeeld wanneer de houten balken op begane grond vervangen moeten worden. Omdat het een droog systeem is, kunt u de renovatievloer binnen 1 dag klaar hebben en genieten van optimaal wooncomfort.


Havebo stalen vloerbalk
€ 184,86 Vanaf € 160,75
ACTIE

Havebo EPS vulelement
€ 31,17 Vanaf € 27,10
ACTIE

Havebo is een andere leverancier dan VBI, maar hetzelfde principe. Er zit alleen een groot verschil in de vulelementen (hart op hart ligger: 48 en 60cm), terwijl VBI vulelementen heeft van 515 en 635 mm.  Omdat u daarbij kunt kiezen tussen een nat- en droog systeem, is het afhankelijk van het type systeem of u beton en een zandcement dekvloer nodig heeft.

Een Havebo vloer met een natte afwerking (SL combinatievloer nat) zorgt u met betonwapeningsmatten (of bouwstaalmatten) dat met voldoende overlapping een stevige fundering wordt gemaakt voor de druklaag (tot 3 cm boven de ligger). Na uitharding moet de druklaag van de Havebo afgewerkt worden met een cementdeklaag van minstens 5 cm. Wilt u hierin vloerverwarming verwerken, vraag dan altijd na of het systeem geschikt is om deze te verwerken in de cementdeklaag.

Wilt u een offerte op maat hebben? Vraag ons dan om advies. Wij kunnen voor u een complete offerte maken waar alle vulelementen, renovatie liggers en toebehoren verwerkt zijn.