TIJDELIJKE KORTING gebruik kortingscode HERFST22

Afvalcontainers huren?

4

Heeft u morgen een afvalbak nodig? Bij Online Bouwmaterialen bent u aan het goede adres! Wij leveren voor alle soorten afval verschillende bakken en verschillende afmetingen. Of u nu een verbouwing doet of aan het opruimen bent, bij ons huurt u uw afvalcontainer voordelig en goedkoop. ZZP-er, bedrijven of particulieren kunnen allemaal bij ons terecht voor een afvalcontainer. Binnen de prijs van de afvalcontainers zit inbegrepen: bezorging, ophalen, verwerking afval en 8 weken vrij van huur


Bigbag afval
206,14 Vanaf 179,25

Container afval 6m3
267,43 Vanaf 232,55

Container afval 10m3 open
393,53 Vanaf 342,20

Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag!

074 - 711 34 33 Email sturen

Afvalcontainer huren voor uw project

Particulier Bouwafvalcontainer of een container voor tuinafval

Een afvalcontainer huren als particulier? Dat is zeker mogelijk! Behalve bedrijven en ZZP'ers kunnen natuurlijk particulieren bij ons terecht voor het huren van een bouwafvalbak, puinafvalbak, groenafvalbak. Vanwege de goedkope prijzen en de snelle levering zijn wij de perfecte partner om u te helpen met uw bouwafval.

Bouwafval container huren als bedrijf? Dan kan natuurlijk ook!

Wilt u een afvalbak huren?

Bij ons kunt u gemakkelijk en snel een afvalcontainer bestellen. Of u nu op zoek bent naar een kleine afvalcontainer voor bouwafval of een tuin en groenafval container, wij kunnen dat voor u realiseren.

Wij kunnen u op korte termijn of op een langer termijn een container leveren voor bouwafval en sloopafval. Via onze website kunt u een als u een container nodig hebt er één huren. Twijfelt u over het type container, dan kunt u via e-mail deze vraag stellen.

Om het aantal verschillende afvalstromen te bevorderen is het vaak goedkoper om verschillende afvalsoorten (afval zoals bijvoorbeeld bouw en sloopafval, of een afvalcontainer voor groenafval). Bekijk het assortiment en bepaal welke container u wilt huren. Denk hierbij dat er voldoende ruimte moet zijn om de container te kunnen plaatsen. De container mag 20 cm boven de rand gevuld worden.

Goedkope afvalcontainer huren, of dat nu een container is van 6m3 of minder of meer is, het is door ons snel geleverd! Wanneer u een container huurt, kunt u uiteraard ook meerdere (verschillende) containers huren.

Bijvoorbeeld u wilt voor bouw afval en een groenafval container huren, dan kunt u dat beide aangeven.

Lees hier de voorwaarden voor afvalcontainers

LET OP Bij het bestellen van een afvalcontainer/afvalbigbag gaat u akkoord met de voorwaarden afvalcontainers

Wat kost een afval container?

Bij ons huurt u voordelig een All-In afvalbak. Dat houdt in dat de prijs inclusief het leveren, 8 weken huur, ophalen, storten van de materialen, stortkosten, milieuheffing en BTW is. Mocht er tijdens het verwerken van de container afval gevonden worden welke niet thuis horen in de bak, kan het zijn dat u een naheffing krijgt. Wij zullen in dat geval contact met u opnemen.

Hoe vol mag mijn container gevuld worden?

De afvalcontainer mag tot 20cm boven de rand gevuld worden. Zorg er wel voor dat het een beetje rechtop gepakt is (dus niet buiten de zijkanten van de container).

Mijn afvalcontainer is vol

Als de container vol is wordt deze opgehaald. Zorg er voor dat de ruimte er om heen vrij is zodat de vrachtwagen deze kan oppakken. Heeft u nog meer afval? Dan kan er zonder problemen een nieuwe lege container geleverd worden.

Waar mag mijn container staan?

Natuurlijk en van zelf sprekend mag deze op uw eigen terrein staan. Vaak kunt u deze ook probleemloos (mits hij overig verkeer niet in de weg staat) op een nabij gelegen parkeerplaats laten plaatsen. Weet u het niet zeker? Dan kunt u altijd dit even bij uw gemeente navragen.

Wanneer bestel ik mijn afvalcontainer?

Zorg dat de afvalbak vlak voor de verbouwing laat plaatsen. Zo voorkomt u dat het afval in de weg ligt.

Op welke manier kan ik betalen?

U kunt de container gewoon in uw winkelmandje plaatsen en afrekenen. Betalen kan via iDeal, Creditcard of vooruitbetalen.

Welke afvalbak moet ik huren?

Denk goed na over welke afvalstroom u verwacht. Heeft u veel schoonhout en een beetje bouw en sloop? Dan is het misschien wel slim om 2 bakken te huren, dat kan voordeliger zijn dan 1 bak waar alles bij elkaar gestort wordt. Gescheiden afval is voordeliger in aanschaf omdat het makkelijker te verwerken is door de eind verwerker.

Hoe bestel ik een afvalcontainer?

Het bestellen van een afvalcontainer kunt gemakkelijk, snel en voordelig online bestellen, samen met uw overige bouwmaterialen als u wilt. U maakt een keuze welke afvalstroom y wilt verzamelen en afvoeren. Vervolgens kiest u welke inhoud (grootte) van de afvalcontainer u nodig heeft. Klik op betalen en selecteer een dag wanneer u de container wilt ontvangen.

Moet ik borg betalen voor een afvalcontainer?

NEE, bij ons betaalt u geen borg of onderpand voor de huur. Geen gedoe met borg storten en terugboeken. Wel zo voordelig en makkelijk!

Wanneer wordt de container geleverd?

U kunt aangeven wanneer u de afvalbak graag geleverd en geplaatst wil hebben. Ook is het slim om het een paar dagen eerder te bestellen ivm het logistieke proces en onverwachte gebeurtenissen. Dat geldt ook voor het ophalen, het kan de volgende dag opgehaald worden maar een paar dagen van te voren is wel gewenst.

Moet ik aanwezig zijn bij de plaatsing?

U hoeft niet aanwezig te zijn voor de plaatsing. Indien u niet aanwezig bent is het wel aan te raden om door middel van een bordje of lint een plek te markeren waar u de container geplaatst wil hebben. De chauffeur zal zijn best doen om al uw wensen mogelijk te maken, echter kan alleen de chauffeur bepalen of dit mogelijk is, ook ivm veiligheid.