Bouwstaal online kopen?

4

Bent u op zoek naar goedkoop en kwalitatief bouwstaal? Dan bent u bij Online-Bouwmaterialen.nl aan het juiste adres. Wij leveren diverse soorten bouwstaal bij u thuis! In ons assortiment vindt u bijv. bouwstaalmatten, betonijzer, cementdekvloergaas, supportliggers en zwaluwstaartplaten. Scherp geprijsd en snel leverbaar.

Categorieën
Bouwstaalmatten
Bouwstaalmatten
Bouwstaal staven
Bouwstaal staven
Zwaluwstaartplaten
Zwaluwstaartplaten
Supportligger
Supportligger
Murfor
Murfor
Wapeningskorf
Wapeningskorf

Bouwstaalmat 3x2m
37,61 Vanaf 32,70
ACTIE

Zwaluwstaartplaat
25,88 Vanaf 22,50
ACTIE

Bouwstaalstaaf betonijzer
3,39 Vanaf 2,95
ACTIE
Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag!

074 - 711 34 33 Contact

Bouwstaalmatten koop je bij Online-Bouwmaterialen.nl

Bij ons kunt u kwalitatieve bouwstaalmatten (ook wel wapeningsmat of bouwstaalmat genoemd) of Zwaluwstaartplaten kopen. En dit tegen scherpe prijzen!

Waarvoor worden deze matten nu eigenlijk gebruikt? Bouwstaalmatten worden voornamelijk gebruikt voor de wapening van beton. Voor bijvoorbeeld het versteviging van de totale constructie.

De bouwstaalmatten kunnen bijvoorbeeld in de fundering en/of in betonvloeren worden toegepast. Bouwstaalmatten geven een stevige ondergrond om bijvoorbeeld de vloerverwarming op aan te brengen. Dit zorgt er overigens ook voor dat het beton minder al dan niet scheurt.

Bij ons kunt u zowel onbehandeld als behandelde (gegalvaniseerd) bouwstaalmatten, als cementdekvloergaas online bestellen. De matten kunnen ook worden gebruikt in de tuin, als een hekwerk. Hier kunt u bijvoorbeeld de klimop plant tegenaan laten groeien.

Staven wapening en bouwstaalmatten zijn verkrijgbaar in verschillende diktes. De wapening met behulp van bouwstaalmatten verzorgt een versteviging van funderingen, betonvloeren, losse (beton) delen en elementen. Door het toevoegen van betonijzer (wapening) aan beton ontstaat een sterke combinatie. De levensduur en draagkracht van uw constructie worden hierdoor verhoogd.

Toepassing bouwstaalmatten

Stel u wilt een nieuwe vloer gaan leggen. Dan zal de toepassing als volgt zijn: u plaats de liggers (bijvoorbeeld van VBI). Op de liggers plaats u dan de vulelementen. Hierop worden dan weer de bouwstaalmatten geplaatst (met enige overlapping). Hier overheen wordt dan een betonlaag (druklaag) gestort. Zo krijgt u een constructief goede vloer!

Wilt u ook nog een vloerverwarming toepassen in bovenstaand scenario? Dan kunt u de vloerverwarming aan de cementdekvloeren gaas verbinden met vlechtdraad. Dit kunt u dan op de betonvloer leggen. Deze kunt u dan afwerken met een cementdekvloer of anhydriet.

Voor de bouwstaalmatten geldt (net als al onze andere bouw materialen) dat wij uitsluitend kwalitatief materiaal leveren! Ook kunt u vlechtdraad en afstandhouders gemakkelijk via online bouw materialen bestellen!