Havebo Combinatievloer

2

Havebo Combinatievloer met betonnen liggers en EPS vulelementen. Het verschil met VBI ligt bij het type vulelementen: deze zijn universeel voor zowel het natte als het droge systeem. Bij het gebruik van stalen vloerliggers heeft u keuze uit Rc waarde 3.0 tot en met 6.5 m² k/w (op aanvraag). Vulelementen 48 en 60 cm voor universeel gebruik van de HAVEBO SL-combinatievloer. Voor plaatsing gebruikt u stalen hoeklijnen.


Havebo betonnen vloerbalk
€ 31,11 Vanaf € 27,05
ACTIE

Havebo EPS vulelement
€ 31,17 Vanaf € 27,10
ACTIE

Havebo combinatievloer kopen?

HAVEBO is een andere leverancier dan VBI, maar hetzelfde principe. Er zit alleen een groot verschil in de vulelementen (hart op hart ligger: 48 en 60cm), terwijl VBI vulelementen heeft van 515 en 635 mm. Omdat u daarbij kunt kiezen tussen een nat- en droog systeem, is het afhankelijk van het type systeem of u beton en een zandcement dekvloer (nat systeem) nodig heeft of underlayment platen van minimaal 18 mm (droog systeem).

Een HAVEBO vloer met een natte afwerking (SL combinatievloer nat) zorgt u met betonwapeningsmatten (of bouwstaalmatten) dat met voldoende overlapping een stevige fundering wordt gemaakt voor de druklaag (tot 3 cm boven de ligger). Na uitharding moet de druklaag van de HAVEBO afgewerkt worden met een cementdeklaag van minstens 5 cm. Wilt u hierin vloerverwarming verwerken, vraag dan altijd na of het systeem geschikt is om deze te verwerken in de cementdeklaag.

Een HAVEBO vloer heeft een natte afwerking met underlayment platen van minimaal 18 mm dik (SL-combinatievloer droog).

Wilt u een offerte op maat hebben? Vraag ons dan om advies. Wij kunnen voor u een complete offerte maken waar alle vulelementen, combinatie stalen liggers en toebehoren verwerkt zijn.