TIJDELIJKE KORTING gebruik kortingscode HERFST22

Kozijnen online kopen?

6

Kozijnen & Deuren zorgen voor het afsluitbaar maken van onderlinge ruimtes. Wij verkopen stalen en houten binnendeurkozijnen. Kozijnen welke u kunt uitvoeren met opdek of stompe deuren. De deuren kunt u afhangen met scharnieren of paumelles afhankelijk van het deurtype. Wij verkopen gegrond grenen kozijnen, hardhouten snelbouw kozijnen en stalen montage kozijnen.

Meer lezen

Hardhouten kozijn gegrond
€ 98,73 Vanaf € 85,85
ACTIE

Theuma Monoplus MP1 kozijn onderdelenset
€ 21,22 Vanaf € 18,45
ACTIE

Theuma Monoplus MP1 bovendorpel opdek
€ 24,96 Vanaf € 21,70
ACTIE

Theuma Monoplus MP1 stijlset opdek links
€ 79,18 Vanaf € 68,85
ACTIE

Theuma Monoplus MP1 stijlset opdek rechts
€ 79,18 Vanaf € 68,85
ACTIE

Grenen kozijn gegrond
€ 103,96 Vanaf € 90,40
ACTIE
Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag!

074 - 711 34 33 Email sturen

Gegrond grenen binnendeur kozijn voor binnen. Deze kozijnen van Online Bouwmaterialen zijn snel en gemakkelijk in elkaar te zetten op elke gewenste hoogte te maken en alle standaard deurbreedtes zijn reeds voorbewerkt. De kozijnen zijn standaard voor u gegrond, waarna u ze na montage makkelijk kunt aflakken. U kunt deze kozijnen gebruiken voor zowel links als rechtsdraaiende deuren.

Hardhouten snelbouw kozijn voor binnen. Deze kozijnen van Online Bouwmaterialen zijn snel en gemakkelijk in elkaar te zetten op elke gewenste hoogte te maken en alle standaard deurbreedtes zijn reeds voorbewerkt. De kozijnen zijn standaard voor u gegrond, waarna u ze na montage makkelijk kunt aflakken. U kunt deze kozijnen gebruiken voor zowel links als rechtsdraaiende deuren.

Stalen montage kozijnen MonoPlus montagekozijnen worden vervaardigd uit sendzimir verzinkt staal en hebben een materiaaldikte van 1mm of 1,5mm. Na een voorbehandeling van de stalen kozijnprofielen wordt op elektrostatische wijze een kras- en stootvaste poedercoating aangebracht. Hierdoor is het kozijn verzekerd van een langdurige en hoogwaardige bescherming en is overschilderen niet nodig. De kozijnen zijn standaard voorzien van scharnier en slotgaten zodat u makkelijk uw gekozen deur kunt afhangen en afsluitbaar maken.

LET OP De stijlset, onderdelenset en de dorpel vormen samen een compleet stalen deurkozijn.

Wanneer u deze stalen variant besteld (bijvoorbeeld het Theuma MP1 kozijn, dan moet u rekening houden met dezelfde maten. Dat wil zeggen wanneer u een stijlset besteld van 100 mm breed, dat u ook een bovendorpel besteld in de maat 100 mm)