TIJDELIJKE KORTING gebruik kortingscode HERFST22

Dakmaterialen online kopen?

1

Bij Online Bouwmaterialen kunt u snel en gemakkelijk uw dakvensters, dakramen, solatubes en lichtkoepels kopen. Deze Velux dakvensters, Velux dakramen, solatubes en lichtkoepels kunt u kopen in verschillende maten en uitvoeringen. Controleer voor het plaatsen van een plat dak of u het dak geïsoleerd moet worden. U heeft keuze bij ons uit verschillende dakbedekkingsoorten. Heeft u advies nodig? Vraag het ons. Wij helpen u graag met het adviseren en bestellen van dakmaterialen.

Categorieën
Dakramen
Dakramen
Loodvervanger
Loodvervanger
Golfplaten
Golfplaten
Dakmortel
Dakmortel
EPDM
EPDM
Lood
Lood
Dakgoten
Dakgoten
Ondervorst
Ondervorst
Dakpannen
Dakpannen
Daktrim
Daktrim

Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag!

074 - 711 34 33 Email sturen

Dakraam en toebehoren

Wij bieden verschillende lichtinvalsmogelijkheden: Velux dakramen, lichtkoepels en solatubes. Voor de afwerking van daken hebben wij onder andere EPDM folie, golfplaten van PVC en bitumen dakbedekking. De bitumineuze dakbedekking is een andere variant van dakleer en wordt voor zowel schuine als platte daken gebruikt omdat het gemakkelijk te verwerken en waterdicht is. EPDM folie is te verkrijgen per gewenste afmeting.

Wij bieden ook nieuwe varianten van velux producten, zoals de velux dakkapel serre. Deze variant heeft tegen opzichte van een traditionele dakkapel een keer meer daglicht. U heeft een keuze wanneer u een hellend dak heeft: u kunt dakramen plaatsen, maar als u kiest voor een dakkapel dan kunt u bij ons terecht voor alle velux producten.

De velux raamdecoratie biedt meerdere mogelijkheden: van velux verduisterende rolgordijnen tot hor ramen. Een Velux rolgordijn is op maat te verkrijgen, afhankelijk van het type dat u heeft. Deze kunt u gemakkelijk achterhalen wanneer u een oudere variant heeft: aan de binnenkant van het dakraam zit een slagplaat met het type.

U kunt zelf gemakkelijk een Velux dakraam plaatsen. Naast een dakraam van Velux bieden we ook een Fakro dakraam.

Naast Velux kunt u ook voor Fakro kunt u een rolgordijn krijgen: deze hebben hetzelfde principe. Een dakraam of dakkapel zorgt voor meer natuurlijk daglicht en frisse lucht. De raamdecoratie en zonwering is een prachtige afwerking voor uw dakraam.

De isolatie zoals een gootstuk, waterkerende manchet, isolatieframe en dampremmende folie zijn ook via ons verkrijgbaar.

Solatube, lighttube

Wanneer u een platdak heeft kunt u ook kiezen voor een solatube. Dit is een lichtkoepel voor een platdak. Deze heeft een luxe uitstraling ten opzichte van een golfplaten dak.

De solatube daglichtsysteem is verkrijgbaar in meerdere maten, waaronder 35 cm (type 290 DS) en 25 cm (type 160 DS). Deze kunt u toepassen op verschillende typen plat dak; van EPDM tot aan bitumen.

Naast de Solatube heeft Fakro een platdakraam. Deze is geschikt en kunt u open zetten voor meer frisse lucht en goede ventilatie.

EPDM folie

Voor het creeëren van een duurzaam dak kunt u bijvoorbeeld EPDM folie gebruiken: gemakkelijk te verlijmen en op maat te krijgen met als groot voordelen: naadloos en weersbestendig. Op deze manier is de kans op lekkage (bij correct verlijmen) nihil.

EPDM is wellicht een iets duurdere oplossing in aanschaf ten opzichte van PVC en bitumen, maar de gemiddelde levensduur gaat 2x (bij correct aanleggen) zo lang mee. EPDM is naadloos en zorgt voor een waterdichte oplossing, terwijl bitumen onderhoud nodig heeft en veel naden bevat. Hieronder is een korte opsomming van EPDM versus bitumen dakbedekking.

EPDM: goedkoper o.b.v. levensduur, 2x zo lang als bitumen. Gaat gemiddeld 50 jaar mee, terwijl bitumen 25 jaar levensduur heeft. Daarnaast is EPDM een milieuvriendelijke oplossing en is volledig recyclebaar.

EPDM folie is geschikt voor een groendak en wordt gelijmd op het dak, terwijl dat bitumen dakbedekking gebrand moet worden en jaarlijks onderhoud nodig heeft. U kunt uw dak verduurzamen door daar een groen dak van te maken zoals een sedum dak: vangt water op, verkoelend in de zomer en een stuk milieuvriendelijker.

Dakmaterialen

U kunt bij ons zeker terecht voor andere dak materialen terecht. Populair zijn altijd nog de doorzichtige golfplaten, ofwel polycarbonaat golfplaten. Een overkapping kunt u ook gemakkelijk maken met polycarbonaat platen: deze platen zijn volledig transparant. Wij bieden ook polyester golfplaten aan die u kunt vastzetten met golfplaat schroeven.

Tevens hebben wij een assortiment voor tuin en toebehoren. Wanneer u uw hemelwaterafvoer wilt ontkoppelen van de riolering, hebben wij een aanvullend assortiment hiervoor. U kunt dan terecht via Wateroverlastshop. Voor infiltratie in uw tuin bij wateroverlast en voor het afkoppelen hebben wij een configurator toegepast, zodat u gemakkelijk dit zelf kunt berekenen. Bekijk ons aanbod via de webshop. Meer informatie? Stuur ons een bericht en wij adviseren u graag.

Wat is het grootste verschil tussen Fakro en Veluxdakramen?

Naast dat het twee compleet verschillende leveranciers zijn, zit er wel degelijk een verschil. Velux levert namelijk de dakramen standaard met veiligheidsglas. Fakro heeft dit niet als standaard optie.

Naast het type glas heeft Velux ook een andere sluiting dan Fakro: Velux heeft de sluiting aan de bovenkant zitten. 

Kan ik ook een compleet pakket voor een dakraam krijgen?

Zeker: indien u wenst kunnen we een offerte uitbrengen voor dakraam en toebehoren. Wij kunnen dan voor u een compleet pakket samenstellen wanneer u meerdere dakramen wenst. 

Wat is de levertijd voor dakramen en dakserres?

Wij kijken vaak of onze leveranciers een voorraad hebben. Wanneer dit niet op voorraad is en het besteld moet worden, dan overleggen we altijd met u wanneer de aflevering plaats kan vinden.