Binnendeuren en toebehoren online kopen?

4

Wij hebben in ons assortiment onder andere Theuma en Superlak deuren met toebehoren. Let op: bij speciaal bestelde deuren kunnen bijpassende artikelen horen. Zoals bij onder andere bij de Theuma opdekdeur of stompe deur horen bijpassende kozijnen. Wilt u een algeheel nieuw kozijn bestellen, dan adviseren wij om eerst vooraf te controleren welk type kozijn u wenst.


Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag!

074 - 711 34 33 Contact

Binnendeuren kopen

Theuma heeft namelijk verschillende varianten verkrijgbaar: met bovenlicht of zonder bovenlicht. Zo zijn er vele varianten leverbaar en helpen wij u graag met adviseren en leveren van de door u benodigde materialen.

Bent op zoek naar nieuwe binnendeuren? Wij bieden verschillende soorten binnendeuren aan en leggen u het verschil uit in welk type u mogelijk nodig heeft.
Binnendeuren zijn in verschillende types leverbaar, namelijk:

  • Tubespaan deur: Kern van de deur is van spaanplaat en heeft luchtkanalen. Het voordeel hierbij is dat de deuren een goede isolatiewaarde hebben. Deze deur heeft de beste prijs en kwaliteitsverhouding.
  • Honingraat deur: Kern van deze deur is van hardboard of karton met als afwerking aan beide zeijden HDF plaat Dit zijn goedkope deuren, maar minder goed isolerend (zowel thermisch als akoestische isolatie).
  • Volspaan deur: De binnenkant (kern) van de deur is in zijn geheel van spaanplaat. Dit maakt het een zwaar(dere) deur, maar deze is van betere kwaliteit en goed bestand tegen brand of schade.
  • Stompe deur: Deze deuren zijn massief en moet worden afgehangen in het kozijn met speciale scharnieren. De stompe deur valt in zijn geheel in het kozijn. Nadelig is wel dat het qua gewicht vrij zware deuren zijn en moeilijk te verhangen. Vaak kiezen mensen ervoor om dit door een bedrijf in te laten hangen en af te stellen.
  • Opdek deur: Dit type binnendeur valt op het kozijn. Deze deur kunt u zelf verhangen met paumelles of bladscharnieren. Let hierbij wel op de draairichting van de deur. Het voordeel van dit type deur is dat hij prima isoleert en doordat deze gedeeltelijk op het kozijn valt een goede tochtafsluiting heeft.

Tevens bieden wij ook bijbehorende artikelen zoals dorpels, hang- en sluitwerk om uw klus af te maken. U kunt deze voor een gunstige prijs kopen bij Online Bouwmaterialen. De deuren kunt u afhangen met scharnieren of paumelles afhankelijk van het deurtype en kozijn: stalen of houten kozijnen.