Grondgereedschap voor betontoepassingen

3

Online Bouwmaterialen heeft verschillende soorten gereedschap leverbaar voor het maken van beton, of voor het gemakkelijk leegscheppen van kruiwagens en bigbags. Een goed begin is het halve werk: met kwalitatief goed gereedschap voor een zeer gunstige prijs kunt u direct aan de slag met uw klus.


Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag!

074 - 711 34 33 Contact

Wij hebben verschillende soorten gereedschap leverbaar voor het maken van beton. Zo kunt u met een grondboor snel en eenvoudig een gat maken voor het storten van beton, maar ook voor betonpoeren. We hebben kort voor u een overzicht gemaakt waarvoor u deze soorten gereedschap voor kunt gebruiken:

Handgereedschap voor het maken van beton

Bij het grondgereedschap kunt u verschillende soorten batsen en schoppen vinden. De steel (verkrijgbaar in meerdere lengtes) is gemaakt van gewaxed essenhout, omdat dit zeer sterk hout is. De blade van de schep / bats en schop is gemaakt van gehard staal: dit zorgt voor minder snelle slijtage!

  • Steekbats: alle klussen in- en om het huis. Makkelijk graven, splitten en het verplanten van beplanting in tuinen.
  • Schepbats: voor het scheppen lichtere grondsoorten en kleine(re) klussen
  • Betonschop: een schop dat gemaakt is om bijvoorbeeld cement en zand wordt geschept. Tevens ook voor het gebruik voor omscheppen van betonspecie.
  • Zandschop: deze schop wordt gebruikt voor het scheppen van losse substanties zoals aarde, grind, mortel en zand. Kan tevens gebruikt worden voor lichter graafwerk of de grond te egaliseren.

Elektrisch handgereedschap

  • Betonmolen: handzaam model voor zowel kleinere hoeveelheden beton als grotere hoeveelheden
  • (Beton) mixer: Als u kleinere hoeveelheden beton wilt mixen is dit type grondgereedschap wellicht geschikt voor uw klus. Door middel van het mixen van cement, zand en water in een speciekuip kunt u met een betonmixer makkelijk en egaal mengen. De betonmixer, ook bekend als mixer, verfmenger, of pleistermixer, wordt ook voor andere doeleinden gebruikt. Het voordeel van zo een veelzijdig product is dat deze gebruikt kan worden voor het mengen van verf, pleistermortel of zelfs behanglijm. Hier gaat het vaak om grotere inhoud, wat het juist makkelijk, egaal en klontvrij gemengd wordt met deze mixer. Wilt u bijvoorbeeld een lakverf mengen, dan adviseren wij om een lakmenger of vlindermenger te gebruiken.