Retour- en herroepingsrecht

"Spelregels".

  • Uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst bestelling uw retour aanmelden bij ons;
  • U dient een retour altijd aan te melden bij ons;
  • Transport- en/of verwerkingskosten zijn voor rekening van de klant;
  • Indien u de bestelling zelf retour wilt brengen kan dit uitsluitend bij een vestiging die wij doorgeven aan u;
  • Speciaal bestelde producten of op maat gemaakte producten zijn uitgesloten van retourname;
  • Artikelen die u retour wilt doen moeten onbeschadigd, ongebruikt en in originele verpakking zijn;
  • Indien u de bestelling wilt laten ophalen worden hiervoor vrachtkosten doorbelast, de kosten hiervoor zijn € 95,- (incl. btw);

Gedurende 14 (veertien) kalenderdagen na ontvangst van uw bestelling heeft de opdrachtgever het recht de overeenkomst zonder opgaaf van redenen te ontbinden en de gehele (of gedeelte van de) bestelling te retourneren of te ruilen. U heeft na annulering nogmaals 14 (veertien) dagen om uw bestelling retour te sturen. De ontbinding geschiedt door het uitbrengen van een schrijven per mail (contact) of brief (voorbeeldbrief: https://www.webwinkelkeur.nl/webwinkel/voorbeeld-modelformulier-herroepingsrecht/) door de opdrachtgever aan BM Webshops.

Retour gezonden producten worden slechts teruggenomen als die in originele verpakking, onbeschadigd, onverwerkt, niet bestickerd en onbeschreven bij BM Webshops worden aangeboden voor retourname. Terugname van niet standaard in het assortiment aanwezige producten, welke op speciaal verzoek van opdrachtgever zijn besteld, wordt onder alle omstandigheden uitgesloten. Ook uitgesloten zijn speciaal op maat geleverde/bestelde producten en producten die snel kunnen bederven of verouderen (zakgoed).

De kosten van het terugzenden van de gehele bestelling zijn volledig voor rekening van de opdrachtgever. U krijgt dan het volledige orderbedrag (incl. betaalde verzendkosten) gecrediteerd.

LET OP: BM Webshops neemt een groot deel van de vrachtkosten voor haar rekening. Wanneer u uw bestelling wilt laten ophalen, dan betaalt u wel de daadwerkelijke vrachtkosten (€ 95,- incl. BTW). De retour vrachtkosten zijn dus hoger dan de bezorgkosten voor aankoop van de artikelen.

Artikelen waarvan er teveel zijn besteld, worden niet kosteloos opgehaald. Dit is alleen mogelijk in overleg met BM Webshops en tevens binnen een periode van maximaal 14 kalenderdagen na levering van de bestelling. Hier betaalt u zowel 25% retourkosten, plus transportkosten a € 95,- (incl. BTW). Wanneer u de artikelen zelf naar een vestiging (welke door BM Webshops zal worden vastgesteld) retour brengt, worden er alleen 25% retourkosten in rekening gebracht.

Indien reeds enige betaling is geschied, zal BM Webshops de betaling binnen 14 (veertien) dagen na ontvangst retourzending terugbetalen minus de gemaakte retourkosten.

De informatie op deze pagina kan van tijd tot tijd aangepast worden.

 

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Bekijk hier onze klachten pagina.