Stucloper en afdekfolies online kopen?

11

Stucloper is een goedkope en waterdichte vloerbescherming tijdens de bouw, verbouwing en renovatie. Stucloper afdekmateriaal is First Class PE gecoat papier met aan de voor- en achterzijde een lichte aluminiumfolie waardoor dit protectiekarton nadat het nat of vochtig is niet kapot gelopen wordt. Tevens vindt u hier diverse soorten afdekfolies.


Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag!

074 - 711 34 33 Contact

De stucloper: een product voor verschillende toepassingen

Stucloper is een product dat wordt gebruikt voor vele toepassingen en het biedt verschillende mogelijkheden. Het materiaal is een karton voorzien van een PE-coating, waardoor het door de stevigheid gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld voor het afdekken van kostbare spullen tijdens verhuizing, of tijdens het klussen.

Zelfklevend of op een rol?

De stucloper kent diverse varianten: zelfklevend en op rol. De zelfklevende stucloper kan worden gebruikt voor het afplakken van het trappenhuis. Het voordeel van deze variant is dat het veilig materiaal is voor de trap, zonder de treden te beschadigen of er ongelukken ontstaan. De stucloper op rol heeft als eigenschap dat deze ademend en/of dampdoorlatend waardoor het geschikt is voor gietvloeren.

Welke kant van de stucloper moet boven worden gelegd?

Het antwoord op deze vraag lijkt voor de hand liggend. Echter heeft de witte zijde van de stucloper zeker een functie: als deze zijde boven ligt wordt door lichtinval oneffenheden van (bijvoorbeeld) stucwerk goed zichtbaar. Op deze manier kunt u gericht te werk gaan en de muur perfectioneren.

Handig voor als u aan het werk bent met stucplaten, om uw vloer af te dekken. Bestel alles in één keer, zodat u direct door kunt met uw klus.