TIJDELIJKE KORTING gebruik kortingscode HERFST22

Vloerfolie zelfklevend 60 meter

Vloerfolie zelfklevend 60 meter

Vloerfolie zelfklevend 60 meter

Lengte
Breedte
Kleur
Type
84,50 Per rol 69,83 ex. btw

  • Vanaf € 550,- gratis thuisbezorgd
  • Zakelijk en Particulier
  • Professionele kwaliteit bouwmaterialen
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Achteraf betalen (zakelijk)
  • Betalen in 3 termijnen met 0% rente
  • 1884 beoordelingen ★★★★★

Specificaties

Specificaties

Merk Kwabo
Lengte 60 meter
Breedte 700 mm
Levertijd 1-2 werkdagen
Besteleenheid Per rol
Vragen over dit product?
Klik hier voor contact met de klantenservice

Beschrijving

Beschrijving

Vloerfolie zelfklevend 60 meter

Hard

Deze zelfklevende beschermfolie wit is speciaal ontwikkeld voor het afdekken van harde ondergronden, zoals tegels, hout, laminaat, parket en zeil. Bovendien is de afdekfolie uitermate geschikt voor het beschermen van trappen. Zelfklevende beschermfolie wit is een afdekmateriaal dat op verschilende vlakken kan worden ingezet. Zo is het perfect te gebruiken wanneer steeds in en uit huis gelopen wordt. Dit komt vaak voor bij verhuizen, verbouwen, renovatie, etc.

Zacht

De zelfklevende transparante beschermfolie is speciaal ontwikkeld voor het afdekken van zachte ondergronden, zoals vloerbedekking en tapijt. Zo is het uitstekend te gebruiken voor het beschermen van de vloer wanneer er steeds in en uit huis wordt gelopen. Het afdekmateriaal zelfklevende beschermfolie transparant is ontwikkeld van LDPE (plastic) dat voorzien is van een unieke lijmconstructie en een goede antisliplaag. Om lijmresten te voorkomen, dient u binnen vier weken de folie weer te verwijderen. Standaardrollen zijn 42m² met een afmeting van 0,7m x 60m.


Blogs

Blogs

Alles wat u moet weten over stucloper en afdekfolie
Alles wat u moet weten over stucloper en afdekfolie

De stucloper op rol is een materiaal dat speciaal ontwikkeld is voor het afdekken van harde vloer. In ons assortiment op onze website hebben we verschillende soorten beschermingsmateriaal voor tijdens schilderwerk, verbouwing en stucwerk.