Gereedschap online kopen?

Geen project kan beginnen zonder het goede gereedschap en handige klusmaterialen. U vindt een uitgebreid assortiment aan gereedschap bij Online Bouwmaterialen. Handgereedschap, meetgereedschap, emmers en elektrische gereedschap kunt u bij ons vinden. Merken als Stanley, Super Prof en Bahco zijn onder andere onderdeel van dit assortiment.

Categorieën
Kruiwagen
Kruiwagen
Bouwemmer
Bouwemmer
Meetgereedschap
Meetgereedschap
Elektrisch gereedschap
Elektrisch gereedschap
Handgereedschap
Handgereedschap
Grondgereedschap
Grondgereedschap
Persoonlijke Bescherming
Persoonlijke Bescherming
Schoonmaak
Schoonmaak
Trappen
Trappen

U kunt onder andere stukadoorsmaterialen, verfgereedschap, meetgereedschap en markeer producten vinden om goed voorbereid aan uw klus te beginnen. Begint u aan een nieuw project, of gaat u verder met een bestaande klus: alle gereedschappen zijn goed vertegenwoordigd in het assortiment van Online Bouwmaterialen.

Een goed begin is het halve werk, een van de meest bekende uitspraken. Wanneer u goed voorbereid aan een project of klus wilt beginnen, is het belangrijk om te werken met goed gereeschap en handige klusmaterialen.

Online bouwmaterialen heeft een uitgebreid assortiment dat van welk karwei een handige klus maakt. Wij hebben een erg breed assortiment: van hand gereedschap, meetgereedschap, emmers tot aan elektrisch gereedschap. Wij bieden bekende merken zoals Super Prof gereedschap, Stanley gereedschap, Bahco gereedschap, DeWalt elektrisch gereedschap en Makita elektrisch gereedschap.

Gereedschap

Kwaliteit gereedschap is altijd belangrijk: u kunt er jaren mee klussen en het werkt ook nog eens super goed. Bekende merken hebben hoge kwaliteitseisen en zijn ook in complete sets verkrijgbaar. U heeft dan een goede basis om met een project te beginnen. Of u nu op zoek bent naar een gereedschapset van Stanley, of een boormachine van DeWalt of Makita, wij kunnen het u leveren.

Makita boormachines, makita gereedschap of DeWalt gereedschap zijn voordelig geprijsd bij ons. Of u nu een accu schroevendraaier, mini schroevendraaier (set), elektrische schroevendraaier nodig hebt: wij hebben een groot assortiment met elektrisch en handgereedschap.

Een haakse slijper, een boormachine (van makita of DeWalt of een ander merk): u kunt deze producten goedkoop bij ons kopen. U hoeft niet op zoek naar een aanbieding voor boormachines: wij hebben altijd de beste prijs. Of u nu op zoek bent naar een gereedschap set van Stanley, accu gereedschap, beton boren (SDS of reguliere boor), hout boor of ijzerboren set, wij kunnen het leveren.

Schroevendraaiers: vele varianten verkrijgbaar

De meest voorkomende varianten zijn onder andere:

  • Torx schroevendraaier (set) voor Torx schroeven in verschillende maten
  • Tri - wing schroevendraaier (reparatie van elektronica zoals o.a. Nintendo producten, Apple Macbooks en laptops)
  • Precisie schroevendraaierset zoals een horloge schroevendraaier
  • Sleufkop (in de volksmond "platte" schroevendraaier)
  • Kruiskop schroevendraaier

Verf, professionele kwasten en rollers

We bieden allerlei soorten professionele kwasten, ronde kwasten, lak rollers, platte kwasten aan.

Boren of borenset

Houtboren (of HSS high speed boren) SDS boren om te boren in beton, metaalboor of met een diamantboor voor tegelwerk. Het is belangrijk dat u goed gereedschap heeft om beschadiging te voorkomen. Met een goede boor kunt u netjes boren zonder dat er grote kraters ontstaan. Deze borensetjes kunt u via ons bestellen.

Wat is verschil tussen acryl kwast en een alkyd kwast?

U kunt verf op waterbasis (acryl) en op oplosmiddelenbasis (alkyd). Muurverf is gemaakt van acrylaat en bij lakken zitten verschillende mogelijkheden. Steeds vaker wordt voor binnen in huis een watergedragen verf gekozen, waarbij muurverf kwasten, muurverf rollers die geschikt zijn voor deze verf.

Gemakkelijk te reinigen en uit te spoelen. Of dat nu penselen, kwasten of rollers zijn, u kunt deze na goed reinigen weer opnieuw gebruiken.

Bij zowel acryl als alkyd kwasten is het belangrijk om ze goed te reinigen. Wanneer dat niet het geval is, kunt u de kwasten niet opnieuw gebruiken. 

Hoe kan ik het beste alkyd kwasten reinigen?

U kunt alkyd kwasten bewaren in lijnzaadolie of reinigen met terpetine. Bewaar de kwasten in een dun laagje rauw lijnzaadolie. Gebruik hiervoor rauwe lijnzaadolie en geen gekookte lijnzaadolie.

Gekookte lijnzaadolie wordt gebruikt voor een beschermlaag van onder andere hardhout. Gebruik bij voorkeur een kwastinette voor het bewaren van de kwasten. 

Hoe kan ik het beste acryl kwasten schoonmaken?

U kunt de rollers en kwasten goed uitspoelen en daarna reinigen met water en zeep. Spoel goed uit en laat goed drogen. U kunt de volgende keer weer dezelfde roller of kwast gebruiken! Een penseel kunt u op dezelfde manier schoon maken.

Een andere optie is om kwastreiniger te gebruiken. Deze zijn te verkrijgen voor alkydverven en acrylverven.

Ik wil graag een tafel of deur aflakken. Welke roller gebruik ik hiervoor?

Het beste gebruikt u hiervoor een vilt roller. Dit zorgt voor een glad resultaat voor het type verf zowel op alkydbasis als op acrylbasis. Wanneer u een foamroller gebruikt, heeft u kans op zichtbare strepen.