Purschuim online kopen?

5

Wij leveren diverse producten op het gebied van pur en purschuim. Voor het afdichten van kieren, naden met polyurethaanschuim (PU-lijmkit).


Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag!

074 - 711 34 33 Contact

Purschuim online kopen?

Op zoek naar PU-schuim? Bij Online-Bouwmaterialen.nl hebben we een breed assortiment polyurethaanschuimen (PU-schuimen) voor verschillende toepassingen. PU-schuim is zeer veelzijdig en kan gebruikt worden voor het afdichten van kieren, naden en kozijnen. Ook is het geschikt om combinatievloeren/broodjesvloer af te schuimen. Door toepassing van PU-schuim kunt u aanzienlijk besparen op stookkosten. Daarnaast heeft polyurethaan een goede geluidsabsorberende werking, zodat uw buren geen last meer hebben van lawaai dat uit uw woning komt.

Voor de isolatie van wanden, plafonds en vloeren hebben wij ook piepschuim (EPS tempex) in ons assortiment. Dit is een zeer sterk en licht product dat gemakkelijk te verwerken is. U vindt al onze producten op onze website onder de rubriek polyurethaanschuim (PUR-schuim). Hier vindt u ook een overzicht van de belangrijkste eigenschappen en toepassingen per product. Heeft u vragen of advies nodig, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder.