Oplegdrukvilt online kopen?

1

Voor het leggen van dichte oplegging is opdrukvilt gemaakt. Opdrukvilt is duurzaam en drukverdelend oplegmateriaal. Het product is gemaakt van kunststofvezel en geschikt voor lichte(re) belasting. Opdrukvilt wordt gebruikt bij prefab beton elementen om akoestiek te verminderen en wordt gebruikt als koudebrug. Wordt tevens gebruikt als trillingsdemping en ook voor kierdichting van plafonds en zwevende vloeren.


Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag!

074 - 711 34 33 Contact

Wat is oplegdrukvilt?

Oplegdrukvilt wordt gebruikt om de koudebrug te verminderen, te egaliseren en ook om de akoestiek van beton (HAVEBO en VBI) liggers te verminderen. Gebruik opdrukvilt of bouwvilt voor trillingsdemping, kierdichting of egalisering. Bouwfilt kwaliteit 75 van Nevima zorgt voor vermindering van puntbelastingen op niet egale plaatsen tussen vloer en binnenmuur van kalkzandsteen. Door het gebruik van bouwvilt is er minder de kans op scheurvorming in de muur. 

Het bouwvilt zorgt er ook voor dat er geluidisolatie verbeterd wordt, geen trilling en een vetbeterde koudebrug isolatie tussen muur en kalkzandsteen binnenmuur.

Het oplegdrukvilt is een syntetisch bouwvilt (polyester) dat zorgt voor egalisatie en het dichten van kieren. U kunt dit bouwmateriaal gebruiken voor oplegging van systeemvloeren (vaak betonvloeren) met een maximale overspanning van 6 strekkende meter. Tevens ook gebruikt voor oplegging van dakelementen en afsluiten van scheidingswanden.