Kit online kopen?

11

Kit kopen? Wij verkopen diverse soorten afdichtingskit, montagekit, bitumineuzekit. Of u nu siliconenkit, acrylkit of highteck kit wilt kopen wij hebben ze allemaal in ons assortiment. Kit zorgt voor een duurzame afdichting. Merken zoals Illbruck, Ardex, Zwaluw (Hybrifix,Acrylaatkit in- en exterieur, window seal en Hybriseal), Novipro, Shell Tix wet seal & fix. Siliconenkit in verschillende kleuren leverbaar.


Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag!

074 - 711 34 33 Contact

Groot assortiment kit

Online-Bouwmaterialen.nl heeft voor elke klus de geschikte kit in verschillende kleuren in haar ruime assortiment. U komt bij ons altijd voordelig en u kiest daarbij voor snelle levering! Voor juiste verwerking gebruikt u kitgereedschap zoals afstrijkrubber, kitspatel en natuurlijk een degelijke kitspuit. Door het gebruik van rugvulling heeft u altijd de juiste afmetingen van de voeg en zorgt dit voor optimale hechting en langdurige houdbaarheid van de kit. Online kit bestellen van de beste merken doet u voordelig via Online-bouwmaterialen.nl.

Verschillende soorten kitten

Bij Online-bouwmaterialen.nl bestelt u voordelig de beste merken kit voor afdichtingen, voegen, lijmen en monteren. Wij hebben professionele kitten in ons assortiment met zeer gunstige prijzen. Voor het gemak hebben wij onderstaand een overzicht gemaakt met uitleg waarvoor u welke soort kit nodig heeft. Een aantal soorten kit hebben we met uitleg hieronder genoteerd zodat u de juiste kitten voor uw klus kiest. Kitten vormen een rubber achtige laag en u kunt kit op kleur bestellen.. Wij adviseren om de eerste bestaande laag kit te verwijderen, en geen kit op kit toe te passen voor de goede hechting. 

 • Afdichten van naden en kieren: afdichtingskit stuc-o-seal/stuc kit voor binnen- en buitengebruik voor korrelige oppervlakken.
 • Acrylaat kit (nat-op-nat/wet on wet) voor het afdichten en vullen van aansluitvoeg, naden, scheuren en kieren op natte ondergronden, dus bijvoorbeeld net na het schilderen/verven. Overschilderbaar met op watergedragen (acrylaat) en syntetische verf/lak. Deze soort kit staat ook bekend als overschilderbare kit en wordt daarom bij talloze klussen gebruikt. Daarnaast is ook deze kit op kleur te bestellen: de antraciet kit acrylaat kit is uitstekend geschikt voor donkere ondergronden en is kant en klaar, waar voor lichte ondergronden vaak witte kit acrylaatkit wordt gebruikt.
 • Let op: deze soorten kit staat erom bekend niet geschikt te zijn voor in vochtige ruimtes (aansluiting bad, toilet of douche) omdat er schimmelvorming kan optreden. In dit geval kiest u beter voor siliconenkit.

 • (Sanitair) Siliconenkit is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze soorten kit worden gebruikt voor dilatatie voegen, hoekvoegen en aansluitingsvoegen voor binnen en buiten. Toepassingen zijn in badkamer, bij een bad en douche en toilet (wc) ruimtes bij (keramisch)tegelwerk, ramen, inbouwelementen en op balkons, terrassen en gevel. Voorkomt schimmel vorming en draagt bij aan duurzaamheid en lange levensduur. Deze kit is niet overschilderbaar. Bevat siliconen dat tevens beschermt tegen schimmelvorming.

  Leverbaar in meerdere kleuren in hoge kwaliteit: zwart, transparant, grijs -antraciet, cementgrijs-, (creme)wit, jasmijn. Op zoek naar een andere kleur? Stuur ons even een bericht!

 • High tack montagekit/montagelijm is geschikt voor het lijmen en montage op vrijwel alle bouwmaterialen en ondergronden. Toepassingen zijn o.a. hout, (gas)beton, natuursteen, steen, metaal, hardschuim, polyester en diverse soorten kunststof voor binnen en buiten waardoor deze lijm in de meeste gevallen voldoet aan alle eisen in de bouw. Dit product heeft een hoge aanvangshechting waarbij uitharding binnen enkele uren merkbaar is. Vergemakkelijk uw klus door dit soort kit te gebruiken, zoals het verlijmen ven beton vezel platen, cementgebonden plaaten of als alternatief voor metalen schroefdraadverbindingen voor uitstekende hechting.
 • Fireseal kit voor hittebestendige ondergronden (vuurvaste afdichtingskit) : dit product gebruikt u onder andere bij haarden en/of voor het brandwerend af dichten in gips en steenachtige ondergronden. De Promat Promaseal wordt gebruikt voor o.a. Promatect H en Promatect-100 platen. Kit voldoet aan veiligheid eisen en bestand zijn tegen extreem hoge temperaturen. Een aantal artikelen dat gebruikt wordt voor andere doeleinden tijdens de verbouwing en renovatie. De beton vezel plaat is uitstekend geschikt voor haard, brandgevoelige achterplaten (zoals achter een pelletkachel, schachtwand en-of plafondconstructies die moeten voldoen aan brandveiligheid). 
 • Beglazingskit of glaskit wordt gebruikt voor afdichten van voegen in enkele belazing en isolerende beglazing (kozijn van hout, kunststof en metalen).
 • Shell Tixophalte afdichtmiddel om te lijmen dat op basis van 1K (elastische één component voegkit - 1 compontent) rubberen-timbumen mengsel voor dichten in daktoepassingen. Het lijmen van noodreparaties, aanleg dakrand, schoorsteen, lichtkoepel en dakdoorvoer (tevens geschikt voor natte/vochtige ondergronden.
 • Soorten kit voor de professional, bedrijven en doe-het-zelver

  Voor zowel professional als particulieren bieden wij de beste producten aan via onze webshop. Kit kopen doet u voordelig via onze webshop, omdat wij hoge kwaliteit bieden tegen zeer gunstige prijzen. Zo bieden wij zowel ons eigen merk aan, als professionele merken uit de groothandel. In de meeste gevallen hebben we alle kleuren leverbaar. Wilt u een grotere partij bestellen of kit worsten bestellen als professional? Stuur ons dan even een bericht. Wij kunnen dan onder andere worsten leveren van Griffon (met bijbehorende kitpistool).

  Aantrekkelijke staffelkortingen

  Een of meerdere varianten nodig? Bestel voordelig online kit tegen een aantrekkelijke prijs. Profiteer hierbij van staffelkortingen (afname in grotere aantallen). Ervaar ook hoe het is om te werken met professionele kitten. Behalve kitten, kunt u ook andere producten voordelig in onze groothandel webshop vinden. Profiteer van de beste merken en producten, tegen de beste prijzen. Op zoek naar een bepaald artikel? Stuur ons een bericht, dan kunnen wij voor u uitzoeken of onze leveranciers dit aanbieden voor levering.