Over ons

Online Bouwmaterialen is sinds 2011 een online bouwmarkt dat u als klant voorziet van bouwmaterialen. U kunt uw producten kopen via onze website, die recent is aangepast om meer klantvriendelijkheid te creëren. Zoals u het waarschijnlijk al is opgevallen, is onze website behoorlijk geoptimaliseerd. Ons assortiment is nog breder geworden en ook kunt u vele malen gemakkelijker navigeren door onze website.

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat u op zoek bent naar een speciaal product of artikel en dat deze niet op onze website vermeldt staat. Mist u een artikel op de website? Stuur ons dan even een berichtje: we gaan dan ons best doen om u alsnog te kunnen voorzien van dit artikel. U kunt uiteraard ook een afhaalorder aanvragen bij u in de buurt.

Onze missie

Professionele bouwmaterialen toegankelijk maken voor iedereen! Wij zijn onze onderneming gestart om een verbeterde service en compleet pakket aan te bieden voor iedereen. Bereikbaarheid voor het hele assortiment, snel kunnen schakelen en snelle leveringen zijn voor ons factoren geweest om het bedrijf te starten. Door de gehele ervaring die u als klant ervaart kunt u deskundigheid van ons verwachten en eerlijke prijzen.

Onze visie

Afgelopen jaren is de economie en bouwwereld behoorlijk veranderd. Wij groeien mee in de wereld van digitalisering waar ook een nieuwe website bij hoort. U kunt zowel als particulier, ZZP-er en professioneel bouwbedrijf bij ons terecht voor de beste prijzen, snelste levering en advies. Klanttevredenheid staat hoog bij ons in het vaandel.

  • Kennis van producten en advies
  • Productoptimalisatie
  • Duurzaamheid (maatschappelijk verantwoord ondernemen)
  • Gebruiksvriendelijkheid van de website
  • Áltijd de beste prijs voor u
  • Snelle levering
  • Professioneel bouwkundig advies op aanvraag

En misschien wel het allerbelangrijkste: wij doen wat we zeggen. Dat houdt in dat wij altijd ons best doen om u te voorzien van de beste prijzen en offertes. Wij hebben de beste kwaliteit bouwmaterialen tegen de beste prijzen. Dit heeft meerdere voordelen: gemak, een beter, mooier en gedetailleerder resultaat en u kunt er nog langer van genieten.

Ons team bestaat op dit moment uit drie personen. Onderstaand stellen we ons aan u voor een kijkje in de keuken kunt nemen. Naast de zichtbare personen, zijn we altijd achter de schermen bezig met grote leveranciers om u te kunnen voorzien van alle denkbare bouwmaterialen. Zo hebben we allemaal onze expertises, kennis en deskundigheid om u te kunnen meenemen in uw bouwproject, voorzien van kennis waar nodig in een nieuw of bestaand bouwproject.

Online-Bouwmaterialen.nl is onderdeel van BM Webshops B.V.