Tuin: bestrating, tegels en toebehoren online bestellen?

3

Als webshop van bouwmaterialen, hebben we een breed gamma aan producten. Zo hebben we aan alles gedacht: van betontegels, opsluitband tot hemelwaterafvoeren en toebehoren. We hebben zelfs gedacht aan producten dat uw tuin toekomstbestendig maakt: van hemelwaterafvoeren, tot bufferen/draineren van regenwater!

Categorieën
Hemelwaterafvoer
Hemelwaterafvoer

Betontegel
0,86 Vanaf 0,75
ACTIE

Opsluitband
2,70 Vanaf 2,35
ACTIE
Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag!

074 - 711 34 33 Contact

Naast de bouwmaterialen hebben we een aanvullend assortiment. Zo bieden we ook bestrating aan van uw tuin of als fundering van keramische terrastegels.

Betontegels worden vaak als egaliserende laag gebruikt wanneer er gekozen wordt voor nieuwe bestrating. Deze vorm van bestrating is een goedkope en tevens snelle manier om een betonlaag te creëeren. Tegenwoordig zijn er ook steeds meer tuintegels of bestrating verkrijgbaar als betontegel met keramische toplaag.

Online Bouwmaterialen verkoopt opsluitband om te zorgen dat stenen of tegels strak blijven liggen. Er is minimale verzakking bij het gebruik bij opsluitbanden. Daarnaast hebben deze ook de functie om een soort borderbak te maken. Wanneer u grind in uw tuin wilt, dan zorgt de band ervoor dat het grind netjes in de bak blijft in plaats van naastgelegen gazon of op de bestrating. 

Inspiratie voor urenlange ontspanning en plezier in de tuin

U kunt uw tuin ook uitbreiden met andere bouwmaterialen die Online Bouwmaterialen aanbiedt. Maak van uw tuin een plek waar u kunt ontspannen met een zitplek van hout of maak een eigentijdse borderbak van hout of stenen. Bouw uw eigen afdak, veranda of schuur met onze geïmpregneerde rabatdelen, een speeltoestel voor kinderen, boomhut. Naast geïmpregneerd vurenhout bieden we ook hardhout aan voor een natuurlijke afwerking en behoud van uitstekende kwaliteit. 

Wanneer u uw houten delen wilt schilderen, lakken of beitsen dan kunt u uiteraard ook toebehoren vinden om direct uw tuin en huis seizoensproof te maken. Werk uw project netjes af met een strakke afwerking met onze bouwmaterialen en gereedschappen. Elk karwei begint met goede materialen en gereedschappen!

Regenwater bufferen of hemelwaterafvoer afkoppelen en tóch een strakke afwerking?

Wij hebben uiteraard ook een oplossing bedacht voor de overgang van bestrating naar gazon, of het afkoppelen van hemelwaterafvoeren. Wateroverlast kunt u met deze producten makkelijk voorkomen. Daarnaast is het ook erg duurzaam, omdat het water wordt opgeslagen en afgegeven aan de ondergrond. 

Tip: Wist u dat u in veel gemeenten ook zelfs subsidie kunt krijgen als u uw hemelwaterafvoer afkoppelt?

Hemelwaterafvoer afkoppelen van bijvoorbeeld afdak, schuur, veranda maar zelfs huizen is zeker mogelijk! Deze Hydroblobs graaft u in de tuin met een onder- en bovenlaag van geel zand. U kunt dit onzichtbaar toepassen: u kunt bovenop de blokken als deze zijn aangetrild bestrating, gazon, grind of bijvoorbeeld boomschors leggen.

Een andere optie is drainage of bufferen van regenwater: De overgang van tegels of een tussengoot aan te leggen van onze prachtige LG of Slimline variant met rooster dat zorgt voor een strakke afwerking. 

Meer informatie of nieuwsgierig geworden? Kijk op onze site Wateroverlastshop. U kunt uiteraard altijd informatie of een offerte aanvragen!