Binnendeuren en buitendeuren online kopen?

Kozijn en deuren kunt u gemakkelijk en voordelig kopen bij Online Bouwmaterialen. Maar ook kunt u hang en sluitwerk en dorpels bij ons kopen. Kozijnen & Deuren zorgen voor het afsluitbaar maken van onderlinge ruimtes. Wij verkopen stalen en houten binnendeurkozijnen. Kozijnen welke u kunt uitvoeren met opdek of stompe deuren. De deuren kunt u afhangen met scharnieren of paumelles afhankelijk van het deurtype. Honingraat, tubespaan, stompe deur of opdekdeur: wij kunnen het aan u leveren!

Categorieën
Kozijnen
Kozijnen
Binnendeuren
Binnendeuren
Dorpels
Dorpels
Hang- en sluitwerk
Hang- en sluitwerk

Op zoek naar deuren?

Een binnen deur of buiten deur kopen? Wij hebben een assortiment van Weekamp deuren die mogelijk geschikt zijn voor uw klus. Een stompe binnendeur kunt u op maat maken.

Wij bieden verschillende soorten binnendeuren. Ons assortiment binnendeuren bestaat uit:

  • Stompe binnendeur: een stompe deur valt in het kozijn. Wanneer u een stompe deur heeft, heeft u ook een stomp kozijn nodig. De montage van een stompe deur is vaak duurder omdat het meer vaardigheid benodigd heeft dan een opdekdeur. Deze deur kunt u gemakkelijk op maat maken door middel van een schaaf.
  • Stompe binnendeur met (blank of melk) glas: leverbaar in verschillende typen: bijvoorbeeld MP1 van Theuma, maar Theuma heeft ook bovenlicht, maar er zijn nog veel meer typen leverbaar. U kunt hierbij denken aan glaspanelen in de deur zelf. Vraag hierbij naar de mogelijkheden: wij kunnen deze gemakkelijk voor u bestellen.
  • Volspaan binnendeur: een volspaan deur bestaat in zijn geheel uit spaan(der)plaat. Deze deuren zijn brandwerend en minder schadegevoelig.
  • Honingraat binnendeur: een honingraat deur heeft een stevige kern gemaakt van karton of hardboard. Het voordeel van deze deur is dat deze licht en goedkoop zijn.
  • Tubespaan binnendeur: een tubespaan deur is geluidsdempend, robuust en thermisch isolerend. Het voordeel van deze deur is dat deze een goede kwaliteitsverhouding en een hoge isolatiewaarde heeft.
  • Opdekdeur: een opdek deur valt niet geheel in het kozijn, maar gedeeltelijk op het kozijn door de opdekrand. Deze wordt afgehangen met meer speciale paumelles. Deze zijn ook leverbaar. Het voordeel bij deze deuren is dat gemakkelijk te verhangen zijn en dat de montage een stuk goedkoper is dan een stompe binnendeur.
  • Opdekdeur met glas: Net als stompe deuren met glas, kunnen wij ook opdekdeuren leveren met glas: of dit nu blank of melkglas is, wij kunnen deze deuren op aanvraag leveren.

Tevens aansluitend op het assortiment hebben we bijpassende houten kozijnen, kunststof kozijnen en stalen kozijnen. Op deze manier heeft u bij uw binnendeur een bijpassend kozijn. Deurkozijnen (zoals houten kozijn) kunnen op maat gemaakt worden, maar dit is een vast kozijn.

Wanneer het om een stalen kozijn gaat, heeft deze vaak nog wel speling van een paar centimeter. U kunt ook een deur-kozijn combinatie bestellen of een compleet raam-kozijn en deur combinatie. Bekijk de folder voor het aanbod.

Trends: binnendeuren met glas en stalen kozijnen

Of het nu een industriële sfeer geeft in huis, of juist een hotel chique look, u kunt terecht bij Online Bouwmaterialen voor luxe binnendeuren. U kunt uw gewenste binnendeur vinden via onze website. Zelfs wanneer u deze deur niet kunt vinden via de website, dan kunnen wij deze deur voor u bestellen.

Is uw woning toe aan een nieuwe buitendeur, of bent u op zoek naar voordeuren of achterdeuren? Wij kunnen deze deuren voor u bestellen: deze voldoen aan alle veiligheidseisen.

Binnendeuren en buitendeuren

Wij hebben kwaliteitsmerken zoals Weekamp buitendeuren, Svedex Superlak en Theuma binnendeuren. Wij adviseren om bijbehorende artikelen bij de deuren te bestellen zodat u zeker bent dat alles pasklaar is. Glas-in-lood ramen zijn enkel op aanvraag.

Deur accessoires en toebehoren

Paumelles en inboorpaumelles geleverd worden, zodat u uw deur kunt verhangen in het kozijn. Paumelles zijn deurhengsels (scharnieren) die u gemakkelijk kunt inboren.

De reden natuurlijk voor het plaatsen van kozijnen en deuren is voor veiligheid en lichtinval. Belangrijk is dat het veilig en afsluitbaar zijn. Wij hebben gecertificeerde sloten, maar ook voor binnen hebben we passende sloten: deursloten, loopsloten, wc sloten, kast sloten: merken zoals Axa en Theuma en Nemef zijn leverbaar. U kunt gemakkelijk een sluitplaat geheel in het kozijn plaatsen.

Het is wel afhankelijk van het type deur: twijfelt u welk slot dat u nodig heeft? Wij kunnen u adviseren.

Welke deuren kan ik het beste voor boven gebruiken als ik een nieuw kozijn plaats?

Wij adviseren hierbij om dan beter opdekdeuren te gebruiken: deze zijn een stuk lichter en gemakkelijker te vervoeren en te verwerken. U heeft bij opdekdeuren de paumelles die u gemakkelijk kunt plaatsen.

Hoe kan ik mijn deur samenstellen?

Wanneer u op zoek bent naar een bepaald type deur, dan kunt u bijvoorbeeld via de producent (zoals bijvoorbeeld Theuma en Weekamp) de gewenste deur samenstellen. Wij kunnen deze deur naar wens bestellen en aan u leveren. Let wel: speciaal bestelde deuren hebben een levertijd. Wij kunnen bij de leverancier opvragen hoelang deze levertijd bedraagt. Tevens kunnen speciaal bestelde deuren niet retour.