VBI PS Funderingsbekisting online kopen?

4

VBI levert voor haar combinatievloersysteem ook de bijbehorende PS Randbekisting. Deze randbekisting of funderingsbekisting vormt rondom een perfecte aansluiting op dit vloersysteem. Dit systeem kunt u gemakkelijk gebruiken vanwege de de verwerkbaarheid van de kisten. Deze funderingskisten in combinatie met wapeningskorven en onder- en bovenbeugels zorgen voor een uitstekend afgestelde fundering als sterke basis. Let op: de maten zijn binnenwerkse maten.


VBI funderingsbekisting
38,87 Vanaf 33,80
ACTIE

VBI onderbeugel
3,51 3,05
ACTIE

VBI bovenbeugel
2,76 2,40
ACTIE
Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag!

074 - 711 34 33 Contact

Funderingsbekisting van VBI

De VBI PS-funderingsbekisting, vervaardigd van EPS (geëxpandeerd polystyreenschuim) is geschikt als blijvende bekisting voor funderingsbalken bij paalfunderingen in woning- en utiliteitsbouw. De bekisting heeft isolerende eigenschappen en beperkt koudebruggen in de aansluiting met begane grondvloeren.

Handig om te weten: De maten van de funderingsbekisting zijn binnenwerkse maten. Dat betekent dat de maat van de bestelde funderingsbekisting de daadwerkelijke maat van de fundering is. Ook is het handig om te weten dat u dezelfde maten wapeningskorven dient te bestellen voor optimale fundering en stevigheid van het beton!

LET OP Alleen te gebruiken bij paalfunderingen.