TIJDELIJKE KORTING gebruik kortingscode HERFST22

Bouwmaterialen kopen?

Wanneer u gaat verbouwen wilt u natuurlijk kunnen beschikken over de beste bouwmaterialen. Deze kunt u nu heel eenvoudig online kopen bij Online-Bouwmaterialen.nl. Wij leveren alles wat u nodig heeft, of het nu om een kleine of een grote klus gaat. Wilt u een deur vervangen of een complete etage van de woning verbouwen? U vindt alles wat u nodig heeft in onze overzichtelijke webshop. Of u nu hout nodig heeft, lijm, gipsplaten of een compleet dakraam of kozijn, wij leveren uw bestelling uit voorraad.

Voor alle klussers

Online-Bouwmaterialen.nl is er voor alle klussers. Of u nu een professioneel bouwbedrijf heeft met meerdere medewerkers, als zzp’er werkt of een enthousiaste doe-het-zelver bent. Zowel zakelijke als particuliere klanten zijn bij ons van harte welkom. Wij leveren grote en kleine orders uit door geheel Nederland. Bestellingen ter waarde van € 550,- of meer worden door ons gratis bezorgd. U kunt uw bestelling bij u thuis of bij het bedrijf laten afleveren of in geval van een groot project op de bouwplaats waar de materialen nodig zijn.

Offerte voor grote bouwklussen

Wanneer u een grote klus heeft waarvoor u diverse materialen nodig heeft, dan is het handig om alle bouwmaterialen tegelijk te kunnen bestellen. Bij OnlineBouwmaterialen.nl kunt u uw keuze maken uit een zeer ruim assortiment. Zo ongeveer alles wat nodig is voor bouwen of verbouwen van woningen en andere panden kunt u bij ons bestellen. Wanneer u ons een lijst stuurt met wat u nodig heeft dan maken wij voor u een passende offerte. Deze ontvangt u dan zo snel mogelijk in de mail. Wanneer u akkoord gaat met ons aanbod dan kunnen wij de door u bestelde materialen zo snel mogelijk leveren. Levering op een later moment is uiteraard ook mogelijk, als de werkzaamheden nog niet direct starten.

Maak een goede planning voor uw bouwklus

Het is belangrijk als u gaat verbouwen om een goede planning te maken. Als u weet wat u wilt, maak dan een lijst van de materialen die u nodig heeft. Bedenk vervolgens wanneer u de klus gaat doen en waar u de bouwmaterialen zolang kunt opslaan. Vaak nemen zij namelijk meer ruimte in beslag dan u in eerste instantie denkt. Zeker als u in uw eigen huis een verbouwing gaat doen is het belangrijk om ruimte te maken, omdat er in het huis ook nog geleefd moet worden. Het is handig als u alle materialen voor de verbouwing in één keer kunt bestellen, zo bespaart u namelijk verzendkosten. Bestellingen vanaf 550 euro bezorgen wij gratis, voor bestellingen onder dit bedrag worden bezorgkosten berekend van € 54,95. Het zou dus zonde zijn wanneer u er na de levering achter komt dat u iets vergeten bent mee te bestellen. Loop de bestellijst dan ook goed na voordat u deze verzendt.

Verbouwen van vloer tot plafond

Bij Online-Bouwmaterialen.nl vindt u alles wat u nodig heeft voor een verbouwing in huis. Letterlijk van de vloer tot het plafond leveren wij de benodigde materialen. Gipsplaten voor het plafond, materialen om muren te zetten of aan te passen, en materiaal waarmee u de vloer naar uw wens kunt maken, zoals stenen, tegels en underlayment. Wanneer u duidelijk voor ogen heeft hoe het vertrek moet worden en welke bouwmaterialen u hiervoor nodig heeft dan kunt u alles wat u nodig heeft direct bestellen. Wel zo gemakkelijk, want u hoeft niet bij verschillende leveranciers aan te kloppen die er wellicht allemaal een andere levertijd op nahouden. U weet wanneer uw complete bestelling bouwmateriaal geleverd wordt en wanneer u aan de slag kunt met de verbouwing.

De beste kwaliteit bouwmateriaal

Vanzelfsprekend vindt u bij ons alleen de beste kwaliteit bouwmaterialen. Wij leveren niet voor niets aan zowel bedrijven als particulieren die ons bedrijf al vele jaren weten te vinden voor het bestellen van bouwmateriaal voor iedere klus. In ons assortiment nemen wij uitsluitend producten op van de beste kwaliteit, zodat uw verbouwing wordt uitgevoerd met materiaal dat een lange levensduur heeft. Wij werken samen met leveranciers die wij al jaren vertrouwen als het gaat om het leveren van goede en tegelijk scherp geprijsde producten.

Ook voor de beste kwaliteit gereedschap naar Online-Bouwmaterialen.nl

Goed werk levert u alleen af met goed gereedschap. Wij leveren alle gereedschappen en hulpmiddelen voor iedere klus. Van gereedschap om te stuken tot een stoere kruiwagen of veilige haspels en verlichting zodat u overal goed en veilig kunt werken, ook als er onvoldoende daglicht beschikbaar is. Om extra veiligheid voor u of uw medewerkers te garanderen leveren wij ook bouwkleding die voldoet aan de hoogste veiligheidseisen. Ook gereedschap en kleding kunt u uiteraard direct online bestellen en wordt door ons op iedere gewenste locatie geleverd.

Wij staan voor u klaar met advies

Gaat u aan een grote klus beginnen of wilt u slechts een kleine aanpassing in uw woning doen? Als u vragen heeft over de te gebruiken materialen kunt u vanzelfsprekend altijd bij ons terecht. Wij staan u graag bij met raad en daad over de aanpak van de klus en de te gebruiken materialen. Wanneer u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier dat u op de website vindt.  Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw vraag of opmerking reageren.

Laten bezorgen of afhalen

Bouwmateriaal bestellen kan bij ons op verschillende manieren. U kunt de artikelen via de website in uw virtuele winkelmand leggen en vervolgens de bestelling afronden. U kunt ook uw boodschappenlijst aan ons mailen voor een scherpe offerte. Wanneer u artikelen wilt bestellen kunt u deze overal in Nederland door ons laten bezorgen. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling af te halen, neem hiervoor even contact met ons op. U bespaart op deze manier de bezorgkosten voor een bestelling van minder dan 550 euro.