Voorkom wateroverlast

Hydrorock® is een innovatief product voor het bufferen, draineren en infiltreren van overtollig hemelwater in zowel landelijke als stedelijke gebieden. Hydrorock® is tevens een geweldig product dat u kunt gebruiken voor het afkoppelen van uw hemelwaterafvoer.

Bekijk onze webshop Wateroverlastshop.nl

Levertijd en verzendkosten

Wij hebben een eigen voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Het kan natuurlijk zijn dat u uw bestelling wilt afhalen in Borne: u kunt dit gemakkelijk aangeven in uw bestelling. Wij leveren bestellingen van zowel Online bouwmaterialen en Wateroverlastshop op werkdagen (maandag tot en met vrijdag). Mocht u een kleinere bestelling hebben bij de Wateroverlastshop, dan verzenden wij deze met PostNL en kunt u uw bestelling volgen door middel van een track en trace code.

Wij leveren in geheel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden. WIj kunnen voor de haven leveren, maar u bent zelf verantwoordelijk voor de overtocht richting de Waddeneilanden. Grotere bestellingen kunnen wij eventueel leveren in België en Duitsland, maar dit is in overleg. Mogelijk komen hier extra transportkosten bij, ook boven € 450 inclusief BTW.

Wij hanteren een levertijd van 1-3 werkdagen, mits anders aangegeven

Alle bestellingen, zowel van Wateroverlastshop als Online Bouwmaterialen worden zo snel mogelijk geleverd. U kunt aangeven wanneer u de bestelling wenst te ontvangen: wij zullen ons uiterlijke best doen om deze datum te respecteren. Bij de Wateroverlastshop krijgt u een track en trace zodat u uw zending kunt volgen bij leveringen door PostNL. Palletleveringen kunnen wij de indicatieve leverdatum doorgeven. 

Wij maken gebruik van verschillende betalingsmogelijkheden. Zo kunt met iDEAL, Creditcard (VISA / Mastercard en American Express) en overboeking betalen.