Goedkope bouwmaterialen kopen?

Bent u op zoek naar goedekope bouwmaterialen van zeer goede kwaliteit? Bij ons kunt u goedkoop bouwmaterialen online kopen. Wij leveren aan bedrijven en zzp-ers, maar wij kunnen zeker ook goedkoop bouwmaterialen particulier leveren. Zoek dan niet verder!

Wij hebben een breed assortiment aan bouwmaterialen en toebehoren tegen een scherpe prijs en snelle levering. Het is natuurlijk belangrijk om goede materialen en gereedschap te gebruiken: voorbereiding is het halve werk voor een succesvol bouwproject.

Wij vinden het belangrijk om naast bouwmaterialen goedkoop te leveren u te voorzien van de juiste informatie om goed voorbereid aan de klus te beginnen. Het is namelijk een heel karwei om het uit te zoeken. Daarom hebben wij het al voor u gedaan.

Heeft u een vraag over een klus? Onze medewerkers beschikken over veel kennis op het gebied van bouwmaterialen en helpen u daarom graag met het adviseren of een offerte opmaken.

Een introductie: een greep uit ons assortiment

Naast dat wij goedkoop bouwmaterialen en (hand)gereedschap van hoge kwaliteit kunnen leveren, hebben wij een breed gamma aan assortiment. Kunt u een product niet vinden? Laat het ons weten: wellicht kunnen wij dit alsnog leveren of hebben we een passend alternatief voor elke klus.

Op deze manier bent u verzekerd dat u goed aan uw project kunt beginnen. Om u te helpen hebben wij een stuk informatie op elke categoriepagina vermeld, handleidingen en extra veelgestelde vragen geplaatst.

Online Bouwmaterialen: voor elk project een passende oplossing

Hout- en plaatmateriaal

Verschillende typen hout en plaatmateriaal hebben wij leverbaar vanuit ons assortiment. Hierbij kunt u denken aan diverse soorten constructieplaten zoals underlayment, okoume en OSB platen. Elke houtsoort is anders en daarom kunnen wij altijd adviseren voor welk doeleinde u deze wilt gebruiken. Bekijk wat het beste in uw project past om zo het optimale resultaat te behalen voor een duurzaam gebruik.

Bouwstaal

Bij Online bouwmaterialen kunt u tevens bouwstaalmatten bestellen ook wel wapeningsmat of bouwstaalmat (verzinkt/onbehandeld) genoemd. Zwaluwstaartplaten kunt u tegen scherpe prijzen online bestellen.

Bouwstaalmatten worden gebruikt om beton te wapenen om zo de gehele constructie te verstevigen. Door toevoeging van betonijzer aan beton ontstaat een sterke combinatie die de levensduur van uw constructie verhoogd. Toebehoren zoals vlechtdraad en afstandhouders kunt aanvullend bij ons bestellen!

Voor het storten van een betonvloer gebruikt u onbehandelde bouwstaalmatten en voor een dekvloer cementdekvloerengaas. Voor het maken van een tuinafscheiding of hek gebruikt u gegalvaniseerde wapeningsmatten.

Isolatie

Duurzaam bouwen: voor elk soort isolatiemateriaal ben u bij Online Bouwmaterialen eveneens aan het juiste adres. Luchtdicht bouwen kan voorkomen dat koude luchtstromen binnenkomen in de woning. Een goed geïsoleerde woning of gebouw bespaart energie. Wij leveren isolatie van Isover (glaswol), Rockwool (steenwol), Tempex (piepschuim), Kingspan, XPS Blauwplaat, Perinsul foamglas, kantplanken, geisoleerde vloerluiken, Isovlas en Styrodur tegen scherpe prijzen!

Dakmateriaal

Bouwmaterialen zoals golfplaten, dakbedekking zoals EPDM kunt u vinden onder de categorie dakmaterialen. In deze categorie kunt u ook toebehoren vinden als producten: loodvervanger Ubiflex waterdichte laag en loodvervanger Wakaflex afdichtingsband. Ook leveren wij diverse soorten Eternit Ecolor golfplaten en Novolon Glasheldere PVC golfplaat. Ook verkopen wij Firestone Rubbercover EPDM dakfolie.

Vakmanschap kan niet zonder goed gereedschap

De titel zegt het al, zonder goed gereedschap hebben die bouwmaterialen nog weinig nut. Zorg daarom dat u over het juiste gereedschap beschikt om de klus te klaren. Bij Online Bouwmaterialen kunt u terecht voor gereedschap van goede kwaliteit voor een scherpe prijs.