Isover isolatie kopen?

Wilt u Isover glaswol isolatie kopen? Online Bouwmaterialen heeft een uitgebreid online assortiment Isover isolatie, waarmee u brandveilig, thermisch en akoestisch kunt isoleren. Bij ons kunt u diverse soorten en een uitgebreid assortiment isolatie van Isover met zeer gunstige prijzen kopen! Snel en voordelig bij u thuis geleverd!

De Isover Rollisol Plus is een glaswoldeken die erg sterk is, die zowel in hellende daken als op plafonds en in houten verdiepingsvloeren optimale isolatie garandeert. Gemakkelijk te verwerken glaswoldeken die tussen de gordingen kan worden geklemd.
Wilt u renoveren en tegelijkertijd isoleren? Dan raden wij Isover Comfortpanel aan. Wilt u spouwmuren thermisch isoleren? Dan is de Isover Mupan een goede keuze. Wilt u scheidingswanden en/of voorzetwanden isoleren, dan is Isover Sonepanel zeer aan te raden.
Isover isolatie producten zijn brandveilig, ongevoelig voor vocht en maken naadloze isolatie mogelijk en hebben tevens een hoge isolatiewaarde.

Levertijd en verzendkosten

Wij maken gebruik van verschillende leveranciers waardoor het niet mogelijk is om bestellingen af te halen. Dit is enkel mogelijk in overleg. Wij leveren alleen op werkdagen en dus niet in het weekend in Nederland met uitzondering van Zeeuws Vlaanderen (eventueel meerkosten) en de Waddeneilanden (in overleg). Normaal gesproken bedraagt de levertijd 1 tot 5 werkdagen. Mocht dit langer bedragen dan wordt dat zo snel mogelijk met de opdrachtgever gecommuniceerd. Alle levertijden zijn indicatief, hier kan op geen enkele wijze rechten aan ontleend worden. Voor de provincie Limburg is levering alleen mogelijk op een dinsdag of donderdag. Leveringen in België of Duitsland alleen in overleg!

Bestellingen boven de 450 euro (inclusief btw) worden gratis bezorgd. Heeft u een bestelling onder de 450 euro (inclusief btw) geplaatst? Dan bedragen de verzendkosten 42,50 euro (inclusief btw).

Wij maken ook gebruik van verschillende betaalmogelijkheden. Zo kunt u betalen met iDEAL, Creditcard (Visa, MasterCard) of overboeking.

Klanttevredenheid

Op basis van kwaliteit, communicatie, levertijd en betrouwbaarheid kunnen klanten ons beoordelen en aangeven waar verbeterpunten liggen. Momenteel krijgen wij op bovenstaande aspecten een gemiddeld cijfer van een 9 en zijn wij al ruim 1504 keer beoordeeld! En daar zijn wij natuurlijk hartstikke trots op. En dit willen wij ook graag zo houden. Heeft u bijvoorbeeld nog vragen of vindt u dat er iets beter kan? Schroom dan niet en neem contact op met ons!

Bezorgkosten bouwmaterialen online. Vanaf 450 euro bouwmaterialen gratis bezorgd

* incl. BTW
* uitgezonderd Wadden eilanden en Zeeuws Vlaanderen (op aanvraag).

Heeft u een vraag?

Contact / Levertijd Veelgestelde vragen Offerte Ik mis een product
* vragen over levertijd/bestellingen graag via email

Betaalmethoden

Veilig betalen bij Online Bouwmaterialen

Waarom Bouwmaterialen Online bestellen?

  • Uitgebreid assortiment bouwmaterialen
  • Gemakkelijk bouwmateriaal kopen
  • Uitstekende service
  • Hoge kwaliteit
  • Zeer scherp geprijsd
  • Snel geleverd
  • Betrouwbaar en veilig
  • Lage bezorgkosten € 42,50
  • Gratis bezorgd vanaf € 450,-

Social Media