Rockwool RockSono Base

Rockwool RockSono Base
1 reviews
ACTIE

RockSono Base is geschikt voor thermische, geluidsisolerende en brandwerende vulling in metalen en houten binnen- en voorzetwanden. Daarnaast is deze ook geschikt voor het isoleren van houten vloeren.

Lengte
Breedte
Dikte
Vanaf 58,65 Per pak 48,47 ex. btw

Specificaties

Specificaties

Merk Rockwool
Toepassing Wandisolatie
Lengte 1200 mm
Breedte 600 mm
Besteleenheid Per pak
Handleiding Download
Vragen over dit product?
Klik hier voor contact met de klantenservice

Beschrijving

Beschrijving

RockSono Base is een lichte en veerkrachtige steenwolplaat (ca. 35 kg/m³), geschikt voor akoestische, thermische en brandwerende vulling in metalen en houten binnen- en voorzetwanden. RockSono Base is ook uitermate geschikt voor het isoleren van houten vloer-, wand- en plafondconstructies.

Rocksono Base isolatie materiaal

Met het gebruik van steenwol isolatiemateriaal kunt u op deze manier eventuele geluidsoverlast verminderen. Door de minerale kunstvezel dat gemaakt wordt uit basaltgesteente, verbetert bovendien ook de isolatiewaarde van uw woning.

Door het handzame formaat zijn deze isolatieplaten gemakkelijk te verwerken: de afmetingen zijn 120x60 mm. Dit type isolatie materiaal draagt bij aan de duurzaamheid van uw woning.

Juist omdat deze platen te gebruiken zijn met metal studs of wanden met een houten frame, heeft u de mogelijkheid om deze simpel op maat te zagen of snijden. De Rockwool Rocksono Base is tevens geschikt voor het isoleren van een houten vloer. Op deze manier kunt u snel de isolatiewaarde (Rc-waarde) verhogen en geluid dempen.

Rockwool Rocksono Solid

Een andere variant van steenwol van het merk Rockwool, is de variant Rocksono Solid. De Rocksono Solid is een isolatie plaat dat geschikt is voor het isoleren van een betonnen vloer.

Wanneer u meer geluidsabsorberende eigenschappen zoekt, is wellicht de Rocksono Solid geschikt. De Solid variant is namelijk zwaarder qua gewicht (sterk geperst vulkanisch gesteente). Met een gewicht van 45 kg/m3, ten opzichte van de Rocksono Base (35 kg/m3), is deze meer geschikt voor het verbeteren van de akoestiek.

Voor het effectief isoleren van een betonvloer, kunt u veel energie besparen en draagt deze bij aan het verhogen van woon-, werk-, en leefcomfort. Zorg dat het isolatie materiaal naadloos bij elkaar aansluit: dit voorkomt warmteverlies en helpt energie te besparen.

Het (na)isoleren van schuine binnenwanden

Bent u op zoek naar goede thermische, akoestische en brandwerend isolatie voor schuine daken, dan adviseren wij de Rockwool RockRoof te gebruiken. Deze zijn namelijk groter qua formaat, hebben een folielaag en zijn gemakkelijk te plaatsen.


Vaak samen gekocht (7)

Vaak samen gekocht (7)

Rockwool Isolatiemes
22,60
Adviesprijs 25,99
ACTIE
Handschoenen
Vanaf 1,80
Adviesprijs 2,07
ACTIE
OSB 3 plaat
Vanaf 14,85
Adviesprijs 17,08
ACTIE
Fins vuren underlayment
Vanaf 37,90
Adviesprijs 43,59
ACTIE
VAST-R Folietape 75mm
Vanaf 20,60
Adviesprijs 23,69
ACTIE

Reviews

Reviews

5 / 5
Gemiddelde uit 1 reviews

Meest relevante reviews

5 / 5
Goed opgelost
- Jolanda v 20-12-2017

snel geleverd, 1 pak te weinig geleverd na bellen werd het meteen opgelost. Tot de volgende keer