TIJDELIJKE KORTING gebruik kortingscode ZOMER22

Miofol Active Dampremmer 1500mm vochtregulerend 30 meter

Miofol Active Dampremmer 1500mm vochtregulerend 30 meter
ACTIE

Miofol® Active is een damp variabel membraan vervaardigd uit een polypropyleen nonwoven en een polyethylene-copolymerfilm. Met een dubbele functie: 's winters wanneer het binnen warmer is dan buiten loopt de dampstroom van binnen naar buiten.

€ 150,95 € 124,75 ex. btw


Specificaties

Specificaties

Merk Agnes
Productsoort Dampremmer vochtregulerend
Lengte 30 meter
Lengte 30000 mm
Breedte 1500 mm
Dikte 0,20 mm
Inhoud 45 ㎡
Levertijd 1-2 werkdagen
Handleiding Download

Beschrijving

Beschrijving

Miofol® Active is een damp variabel membraan vervaardigd uit een polypropyleen nonwoven en een polyethylene-copolymerfilm. Het membraan heeft een dubbele functie: "s winters wanneer het binnen warmer is dan buiten loopt de dampstroom van binnen naar buiten. Tegelijkertijd is de relatieve luchtvochtigheid in de winter laag hierdoor staat de polyethylene-copolymerfilm dicht en fungeert het als een dampremmer. Dit zorgt ervoor dat er "s winters dus vrijwel geen waterdamp de constructie instroomt. "s Zomers loopt de dampstroom voor een groot deel van de tijd van buiten naar binnen, de relatieve luchtvochtigheid is in de zomer zowel binnen als buiten hoog waardoor de polyethylene-copolymerfilm open gaat staan. Doordat de film nu damp-open is, kan het vocht de constructie verlaten naar de binnen ruimte.

Toepassing
Miofol® Active wordt toegepast in wand- en dakconstructies. Miofol® Active word toegepast aan de warme zijde van de constructie in combinatie met minerale wol zoals steenwol of glaswol. Vooral in situaties waar een dampremmende of dampdichte laag aan de buitenzijde van de constructie is geplaatst, zoals bij platte daken, werkt dit type optimaal, omdat vocht niet via de koude zijde kan ontsnappen.

Miofol® Active mag niet gebruikt worden in vochtige ruimtes zoals een badkamer.


Vaak samen gekocht (2)

Vaak samen gekocht (2)

VAST-R Folietape 75mm
ACTIE
€ 22,83 Vanaf € 19,85

Illbruck ME407 Butylband
ACTIE
€ 49,51 Vanaf € 43,05