Zilverzand 25kg

Zilverzand 25kg
ACTIE

Zilverzand 25kg

2,95 Per zak 2,44 ex. btw
1-2 werkdagen

Specificaties

Specificaties

Merk Eigen merk
Gewicht 25 kg
Levertijd 1-2 werkdagen
Besteleenheid Per zak
Vragen over dit product?
Klik hier voor contact met de klantenservice

Beschrijving

Beschrijving

Zilverzand, verkrijgbaar in zakken van 25kg

Zilverzand is een materiaal dat een glad, gelijkmatig oppervlak biedt voor siertegels, tussen natuursteen en strakke bestrating en is ideaal voor elke bodem- of wandtoepassing, omdat het een fijne textuur heeft en duurzaam is.

Zilverzand is een natuursteen, ook wel kwartszand of wit zand genoemd. Het biedt structurele ondersteuning en is niet onderhevig aan krassen of scheuren. Zilverzand kan worden gebruikt tussen elk type bestratingsmateriaal en wordt vaak gebruikt als opvulling tussen straatstenen, siertegels of kunstgras.

Zilverzand is een uitstekende keuze voor siertegels, maar ook voor bestratingen met natuursteen en siertegels. Gebruik zilverzand om de kieren tussen natuursteen, siertegels en strakke bestrating op te vullen. Het zand maakt geen krassen in uw bestrating en is bovendien weerbestendig.
Dit type zand is een fijn, doorschijnend en zuiver wit zand, perfect voor de vervaardiging van buitenoppervlakken. Het laat de natuurlijke schoonheid van uw tegels doorschijnen, maar krabt ook zachtjes weg wanneer u de kleur van uw bestrating wilt veranderen.


Vaak samen gekocht (4)

Vaak samen gekocht (4)

Voegzand licht 0-1mm
Vanaf 4,10
Adviesprijs 4,72
ACTIE
Algenverwijderaar 10 liter
70,50
Adviesprijs 81,08
ACTIE
Rubi Tegelvoegkruisjes
4,40
Adviesprijs 5,06
ACTIE