Ardex A826 Wandegalisatie 25kg

Ardex A826 Wandegalisatie 25kg
ACTIE

Voor het maken van vlakke, gladde en spanningsvrije wanden en plafonds voor behang, plastische verf, lak en dispersieverf, voor kunststof-wandplaten, folie en snij- en glastechnieken bij schilderwerken.

69,55 57,48 ex. btw
1-2 werkdagen

Specificaties

Specificaties

Merk Ardex
Type Wandegalisatie
Productsoort A826
Gewicht 25 kg
Kleur Wit
Levertijd 1-2 werkdagen
Handleiding Download
Vragen over dit product?
Klik hier voor contact met de klantenservice

Beschrijving

Beschrijving

Het egaliseren van een wand/muur met Ardex

Voor het maken van vlakke, gladde en spanningsvrije wanden en plafonds voor behang, plastische verf, lak en dispersieverf, voor kunststof-wandplaten, folie en snij- en glastechnieken bij schilderwerken.De Ardex A826 wandegalisatie is een dunpleister en finisher voor plafond- en wandafwerking binnenshuis. Af te werken tot 0 mm laagdikte.

Waarvoor gebruik ik de Ardex A826?

De Ardex A826 is een finish pleister. De naam zegt het al: een pleister voor totale egalisatie van een wand. Waar soms wat oneffenheden na stucwerk tevoorschijn komen, soms door het te grof schuren van een stucwand, kunt u dit product voor gebruiken. Gemakkelijk aan te maken, en zuinig in gebruik (ook omdat de algehele afwerking tot een laagdikte van 0 mm is).

Hoe kan ik dit product afwerken?

Na het drogen van de wand (droogtijd is afhankelijk van de aangebrachte laagdikte ongeveer 60 tot 120 minuten -1 tot 2 uur-). U kunt hierna het oppervlak schuren, behangen en/of verven.

Technische informatie: droogtijd, verwerkingstijd en verbruik

De verwerkingstijd van het product (bij een minimale temperatuur van 20 graden celcius, ofwel kamertemperatuur) is ongeveer 60 minuten. De mengverhouding staat als volgt: 1 liter water op ongeveer 1,5 kg product. Het gewicht aan gebruiksklare mortel na het vermengen van water is ongeveer 1,5 kg per liter water. Materiaalverbruik is ongeveer 0,9 kg per m2/mm.