Ardex K39 Vloeregalisatie Microtec 25kg

Ardex K39 Vloeregalisatie Microtec 25kg
ACTIE

Ardex K39 Vloeregalisatie Microtec 25kg

49,95 41,28 ex. btw
1-2 werkdagen

Specificaties

Specificaties

Merk Ardex
Type Vloeregalisatie
Productsoort K39
Gewicht 25 kg
Kleur Grijs
Levertijd 1-2 werkdagen
Handleiding Download
Vragen over dit product?
Klik hier voor contact met de klantenservice

Beschrijving

Beschrijving

Ardex K39 -de alleskunner voor groot formaat tegels-

ARDEX K 39 – Zorgt dat designvloeren er echt goed uitzien en dat grootformaattegels perfect tot hun recht komen. De innovatieve MICROTEC vloeregalisatie ARDEX K 39 is de optimale oplossing voor het realiseren van extreem gladde ondergronden bij grote oppervlakken. Naast de uitstekende zelfnivellerende eigenschappen beschikt de egalisatiemortel over een uitgesproken lange vloeitijd. Door het zogenaamde activatoreffect kan ARDEX K 39 door opnieuw opmengen, zonder toevoeging van water, weer gereactiveerd worden. Hierdoor is de mortel ook perfect geschikt voor professionals die alleen werken. Dankzij de MICROTEC TECHNOLOGY is het mogelijk om absoluut gladde, vlakke ondergronden te creëren. Hierdoor is ARDEX K 39 uitstekend geschikt voor het leggen van trendy vloerbedekkingen zoals PVC-designvloeren en grootformaattegels.

De egalisatie is op basis van cement, en geschikt voor ondergronden zoals cement, gietasfalt,- en calciumsulfaatdekvloeren, betonvloer en alle andere vloeren dat geschikt is voor het (aan)leggen van vloerbedekking (zoawel elastisch als de textielvariant), tegel en parket.

Eigenschappen

  • Maken van extreem gladde en vlakke legoppervlakken
  • Speciaal geschikt voor PVC-, PVC-designvloeren en grootformaattegels
  • Voor laagdiktes tot 10 mm
  • MICROTEC TECHNOLOGY voor een lange vloeitijd

Een gladde en egale ondervloer

Met de Ardex producten haalt u professionele producten in huis, waarbij de hoge kwaliteit altijd merkbaar is. Met dit product kunt u een zeer strakke ondervloer creëeren, waarbij dit van groot belang is. Hierbij kan gedacht worden aan het egaliseren en gereedklaar maken voor een PVC vloer, maar ook voor (zeer) groot formaat tegels. Door de zelfnivellering, wat grofweg inhoudt dat het materiaal uitvloeit tot een vlakke ondergrond, zorgt u voor het allerbeste resultaat als voorbereiding van de eindvloer.

Droogtijd en verwerkingstijd

De vloeregalisatiemortel is verwerkbaar tot wel 40 minuten en is beloopbaar na 2 tot 3 uur. Wanneer u langer de tijd nodig heeft dan deze 40 minuten, kunt u deze alsnog opnieuw mengen zonder toevoeging van extra water, waardoor deze mortel ook geschikt is voor professionals of klussers die alleen werken aan de klus./p>