TIJDELIJKE KORTING gebruik kortingscode ZOMER22

Beamix doorstrijkmortel

Beamix doorstrijkmortel
ACTIE

De Weber Beamix Doorstrijkmortel 341 UR+ is een geschikte mortel voor normale tot (zeer) sterk zuigende bakstenen. De eigenschappen van deze doorstrijkmortel is dat deze extra kan worden toegepast op een voegbreedte vanaf 8 mm en ook uitslagremmend is.

Kleurcode
Kleur
Vanaf € 16,95 Per zak € 14,01 ex. btw


Specificaties

Specificaties

Merk Beamix
Soort Doorstrijkmortel
Gewicht 25 kg
Levertijd 1-5 werkdagen
Besteleenheid Per zak
Handleiding Download

Beschrijving

Beschrijving

Doorstrijkmortel wordt gebruikt om door te strijken: dit wil zeggen dat dit een combinatie is van metselen en voegen ineen. Dit type doorstrijkmortel zorgt voor een intensieve kleurbeleving.

Door het gebruik van dit product heeft u optimale besparing van tijd. U kunt deze doorstrijkmortel toepassen door het gebruik van een voegroller.

Specificaties:

  • 25 kg doorstrijkmortel is voldoende voor ongeveer 15 liter aan specie. Dit is genoeg voor ongeveer een 0,5 m2 halfsteens metselwerk. Raadpleeg voor gebruik altijd het gebruik van de fabrikant.
  • Houdt rekening met een beperkte stapelhoogte
  • Eerder vermeld verbruik is indicatief en opgesteld op basis van hele waalformaat gevelstenen
  • Het product zelf is uitslagremmend, maar geen garantie voor uitsluiting van uitslag.
  • U kunt ietwat uitslag op de stenen en kleurverschil krijgen in het metselwerk. Dit kan te maken hebben met bouw- of weersomstandigheden.

TIP: Als u een nieuwe hoeveelheid aan gaat maken, zorg dan dat u exact dezelfde hoeveelheid water gebruikt. Dit om te voorkomen dat de kleur van de mortel beïnvloed wordt en er kleurafwijking ontstaat.


Vaak samen gekocht (4)