TIJDELIJKE KORTING gebruik kortingscode HERFST22

Bouwhelm

Bouwhelm
ACTIE

Bouwhelm en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) State of the art veiligheidshelm, vervaardigd uit PE. Met degelijk & uiterst comfortabel textiel 6-punts binnenwerk en duurzame draaiknop verstelling (51-63cm).

24,25 20,04 ex. btw

  • Vanaf € 550,- gratis thuisbezorgd
  • Zakelijk en Particulier
  • Professionele kwaliteit bouwmaterialen
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Achteraf betalen (zakelijk)
  • Betalen in 3 termijnen met 0% rente
  • 1884 beoordelingen ★★★★★

Specificaties

Specificaties

Merk Eigen merk
Productsoort Bouwhelm
Levertijd 1-2 werkdagen
Vragen over dit product?
Klik hier voor contact met de klantenservice

Beschrijving

Beschrijving

De bouwhelm is zowel vooraan als achteraan eenvoudig verstelbaar in hoogte (telkens 3 posities) & met zachte zwarte nylon zweetband.

Europees 30mm slot voor breed scala van gehoor- & gelaatbeschermingsaccessoires. Gekeurd voor extreme koude tot -40°C alsook voor elektrische werkzaamheden tot 440vac. Geschikt voor algemene industriële toepassingen, bouwnijverheid & processen met risico op elektrocutie. In overeenstemming met: EN 397 (LD, MM, 440vac, -30°C).

U kunt bij onze webshop van Online bouwmaterialen bescherming, zoals een bouwhelm kopen. Op veel plaatsen is het dragen van persoonlijke bescherming, ofwel een veiligheidshelm verplicht. Bescherming zoals de bouwhelm zorgt voor beperking van schade bij vallen of stoten tijdens een verbouwing. Wij adviseren om tijdens elke klus bescherming te gebruiken: van mondkapje FF2 of mondmasker (halfgelaatsmasker bij verwerking van verf, lak of afbraakwerk), maar ook het dragen van een veiligheidsbril, handschoenen en gehoorkappen.

Bescherming tijdens verbouwen

Tijdens het verbouwen is het dringende advies om bescherming te dragen. Het gebruiken van persoonlijke beschermingsmiddelen zorgt voor het beperken van schade aan u persoonlijk.

Er zijn allerlei situaties waarbij gevaarlijke stoffen, vallende voorwerpen of door stoten kunnen voorkomen, zoals bijvoorbeeld in de bouw. Veelal op werkplekken is een bouwhelm verplicht om risico's te voorkomen.

Verplichte oor-, oog- en neusbescherming

Bij bouwplaatsen waar gewerkt wordt met giftige stoffen is het ook verplicht om hoofd, ogen, oren en mond te beschermen. Door deze wetgeving wordt veiligheid en gezondheid gewaarborgd.

Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) zorgen voor het beperken van risico's voor de gezondheid. Door deze middelen juist te gebruiken kunt u zelf ervoor zorgen dat deze risico's verminderd worden.

Op veel bouwplaatsen zijn ook voor bezoekers het gebruik van PBM verplicht, waarbij bedrijven dit soort materialen, zoals bouwhelmen beschikbaar stellen. Gebruik en onderhoud zijn hiervoor raadzaam.

Aanvullingen en uitbreiding PBM

Aanvullingen of accessoires zoals een kinriem, zweetband en verlichting zijn apart te verkrijgen. U kunt bij ons verschillende soorten persoonlijke bescherming bestellen en deze ook eventueel ter beschikking stellen aan uw gasten voor vermindering van gevaarlijke omstandigheden.